Canvas

Bestel een canvas van je geboortekaartje

Leuk idee! Bestel een mooi canvas schilderij van je geboortekaartje en geef het een mooi plaatsje in de babykamer. Wij leveren deze producten in verschillende formaten. We maken gebruik van het ontwerp van je geboortekaartje in je account. Je ontvangt eerst een voorbeeld via de mail. Wil je een canvas voor een ander bestellen of een ander ontwerp kan dat natuurlijk ook. Mail ons dan even op info@fientje-en-co.nl.

Levertijd ongeveer 4 werkdagen | Prijs verzendkosten canvas €4,95

Canvas van je geboortekaartje 30x30

Canvas van je geboortekaartje 30x30

Canvas vierkant middel (30x30cm)

Bestel een mooi canvasschilderij

Je kunt van je geboorte- of trouwkaart ook een mooi canvasschilderij bestellen. Dit formaat past bij de vierkante kaarten. Dikte canvas 2 cm. 

€ 30,95
Canvas van je geboortekaartje 40x40cm

Canvas van je geboortekaartje 40x40cm

Canvas vierkant groot (40x40cm)

Bestel een mooi canvasschilderij

Bestel een canvas van je geboortekaartje of trouwkaart, in het formaat 40x40 cm. Ook mooi als cadeau. Laat ons even weten om welk kaartje het gaat, dan sturen we eerst altijd een voorbeeld via de mail.

€ 35,95
Canvas van geboortekaartje 80x40cm

Canvas van geboortekaartje 80x40cm

Canvas rechthoek lang (80x40cm)

Bestel een canvasschilderij van je kaart

Je kunt van je geboorte- of trouwkaart ook een mooi canvasschilderij bestellen. Dit formaat is voor de langwerpige kaarten in formaat 10,5x21cm of 9x18cm.

€ 44,95
 

Poster van je geboortekaartje

Een poster van je geboortekaartje is wel heel speciaal, leuk voor op de babykamer. Een andere mogelijkheid is om een poster voor het raam te hangen zodat de buurt kan zien dat er een kleintje bij jullie is geboren. Je kunt een poster bestellen tegelijk met de geboortekaartjes, maar als je hem zonder datum laat maken kan het ook eerder. De levertijd is wat langer dan de kaartjes (4-5 werkdagen). Heb je een ander idee voor een poster, laat het ons even weten via ons mailadres info@fientje-en-co.nl. Dan kijken we samen even naar de mogelijkheden.
 

Winkelwagen

Geen producten