Dagprogramma

Enkele kaartjes en labels voor een dagprogrammaDagprogramma kaartjes

Het is handig als jullie daggasten een planning hebben van de tijden en locaties van jullie huwelijksdag. Je vindt hier kaartjes voor een dagprogramma die bij onze trouwkaarten passen. Naast standaard vierkante kaartjes, zie je ook losse labels in rechthoekig staand formaat. Deze zijn erg leuk om aan je trouwkaart vast te maken met een touwtje. De andere kaarten zijn in verschillende formaten, zodat er altijd wel eentje bij jullie kaart past. Kijk ook even bij onze losse labelkaartjes.
 
Staat er geen kaartje bij wat past bij jullie kaart of wil je een ander formaat? Wij maken gratis een ontwerp voor een inlegvel voor bij je trouwkaart. Mail dan even naar info@fientje-en-co.nl.


Dagprogramma bruiloftDagprogramma bruiloft

Geef de gasten op jullie bruiloft een kaartje mee met het dagprogramma. Op deze kaart staan alle tijden en locaties van jullie bruiloft op een rij. Zo weten alle daggasten precies wat jullie gaan doen, en het scheelt de ceremoniemeester een hoop werk. Maak het dagprogramma in de stijl van jullie trouwkaart voor een mooi geheel. Gebruik dezelfde kleuren en lettertypes die je ook op de trouwkaart gebruikt.
 
 
Dagprogramma kaartjes

Dagprogramma kaartjes

Onze dagprogramma kaartjes hebben verschillende formaten en designs. De rechthoekige labelkaartjes en vierkante kaarten worden het meest gebruikt. Voorop plaats je een uitnodigingstekst of jullie namen of initialen en achterop de tijden en locaties van jullie bruiloft. De laatste tijd zijn de programma kaartjes met icoontjes ook erg populair. Alle momenten van de dag zoals ontvangst, ceremonie, foto moment, toost, diner en feest geef je aan met een icoontje. Daarachter schrijf je de tijden en locaties en aanvullende informatie. De dagprogramma's hebben een smal lang formaat. Heb je een specifiek formaat in gedachten, laat het ons even weten! We kunnen elk formaat omzetten voor je.