Geboortekaartjes Fientje & Co

Hier vind je onze geboortekaarten voor jongens en meisjes

 

Hoera, je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Nu ben je op zoek naar een geboortekaartje wat helemaal bij jullie past. Wij hebben verschillende collecties kaartjes, van Stoer Typografie en Hip tot Klassiek en Lief. Maar ook kaartjes met silhouetten. Zoek een kaartje uit op stijl, of bekijk alle kaartjes voor jongens of meisjes door op onderstaande banners te klikken.

Je kunt veel van onze kaarten zelf aanpassen en veranderen. Of ontwerp zelf een kaartje in onze handige ontwerptool. Je kunt zelf eenvoudig achtergronden, labels, stempels en andere illustraties toevoegen. Veel plezier met ontwerpen!

Jongens geboortekaartjes


Meisjes geboortekaartjes


Tweelingkaartjes

 

Naast onze geboortekaartjes leveren we ook bijpassende kraamborrelkaartjes en sluitstickers. We ontwerpen deze gratis in de stijl van jullie kaartje. Ook een canvas van je geboortekaartje is bij ons te bestellen. Aan de zijkant van het menu vind je onze leuke extra's.

Heb je een leuk kaartje gezien, maar wil je een ander formaat? Of heb je hulp nodig bij het ontwerp van je kaartje? Mail of bel ons dan even, wij staan graag voor je klaar!

 

Wil je nog meer kaarten van ons zien? Wij ontwerpen ook collecties voor Kaartje2Go. Bekijk de kaartjes hier