Geboortekaartjes foliedruk

Geboortekaartjes met goudfolie en zilverfolieGeboortekaartjes foliedruk

Geboortekaartjes met goudfolie zijn zo mooi! Het geeft je geboortekaartjes een exclusieve en chique uitstraling. Met foliedruk kan je illustraties of de naam van jullie kindje in een prachtige glans laten schitteren. Bekijk hier vind je onze kaartjes met goudfolie, koperfolie en zilverfolie. 
 
  • Exclusieve ontwerpen met goud-, koper- en zilverfolie
  • Pas zelf je ontwerp aan in onze ontwerptool
  • Bestel een proefkaart met folie
  • Ieder kaartje kunnen we geschikt maken voor foliedruk
  • Onze klantenservice helpt graag mee
Verstuur een geboortekaartje met folie naar je familie en vrienden. Je kunt de folie alleen aan de buitenkant van je kaart laten drukken, maar het kan ook aan de binnenkant van je geboortekaartje. Daar zit wel een prijsverschil tussen, dus check onze prijzenpagina. Zie je een kaartje in onze collectie waar nog geen folie op staat? Neem even contact op, dan zetten we de illustraties of de naam even om, zodat het ook beschikbaar is voor foliedruk.
 
De levertijd van deze kaartjes is 2 werkdagen (voor 12 uur besteld), voor proefdrukken geldt een levertijd van 3-4 werkdagen. Voor foliedruk kaartjes geldt een minimum van 20 stuks. Een lager aantal is niet te bestellen vanwege de hoge opstartkosten voor deze kaartjes. NIEUW: Alle kaartjes kun je nu ook aanpassen met koperfolie.

Kaart 1 tot 80 van 87 totaal
Pagina:
<<12

 


 

 

 

Geboortekaartje met foliedruk - Wat is het?Geboortekaartje met foliedruk

We hebben prachtige geboortekaartjes met foliedruk voor je ontworpen, maar hoe werkt het nu precies? De folie geboortekaartjes hebben een speciaal drukproces. Het kaartje wordt eerst in zijn geheel gedrukt. Vervolgens komt er een laminaat laag overheen, waardoor de folie beter aan het kaartje hecht. Daarna gaat het kaartje door een folieapparaat en komt er een glanzende laag goud, zilver of koper op. De folie ligt op het kaartje en dat zie en voel je ook. Het proces voor pakketten duurt een dag langer* dan de reguliere kaartjes, voor proefdrukken moet je rekening houden met 3-4 werkdagen (*bestellen voor 12.00 uur)

 

Welke kaartjes zijn geschikt voor foliedruk?

Geboortekaartje foliedrukOp deze pagina vind je alle geboortekaartjes met goudfolie, zilverfolie en straks ook koperfolie. Je kunt een foliekaartje zelf omzetten van goudfolie naar bijvoorbeeld zilverfolie. Maar we kunnen ook kaartjes uit de standaard collectie omzetten. Heb je al een kaartje in je account opgeslagen, dan kunnen we de naam aanpassen voor foliedruk, maar ook de meeste elementjes op de kaart. Er is natuurlijk wel een prijsverschil tussen beide varianten. 
 
Deze kaartjes worden gedrukt op een standaard papiersoort, speciaal geschikt voor folie druk. Bestel altijd eerst een proefdruk, want op het scherm kan je niet goed beoordelen hoe mooi deze kaarten zijn! Je bestelt een drukproef voor €6,50. De prijzen voor de pakketten foliekaarten vind je op onze prijzenpagina.
 

 

 

Sluitstickers met goudfolieSluitstickers goudfolie

Maak je folie geboortekaartje helemaal af met onze prachtige goudfolie sluitstickers. Wij hebben verschillende varianten in onze collectie. Sluitzegels met gouden babyvoetjes of een hartje. Maar ook met teksten zoals 'Baby nieuws', 'Hello little one'  of 'welcome little one'. Sluit je envelop af met deze prachtige stickers en het geboortekaartje is een feestje om te versturen én om te ontvangen!