Geboortekaartjes jongen

Zwanger van een zoon? Hier vind je alle geboortekaartjes voor een jongen.Jongens geboortekaartjes

Ben je in verwachting van een jongen? Gefeliciteerd! Hier vind je al onze geboortekaartjes voor een lief ventje. We hebben een grote collectie jongenskaarten in veel verschillende stijlen. Hou je van een stoer kaartje met hout of karton achtergrond, of hou je juist meer van trendy kaartjes in zwart-wit of juist vrolijke hartjesregen of sterren? 
 
Hier vind je onze hele collectie babykaartjes voor jongetjes in veel verschillende stijlen. De kleuren van de kaartjes kan je zelf aanpassen en ook veel illustraties staan los op de kaartjes. Je kunt online je kaart aanpassen met eigen gegevens en als je helemaal tevreden bent, bestel je een gratis proefdruk. Laat je verrassen door onze prachtige en stevige papiersoorten, en laat weten als we je ergens mee kunnen helpen.
 


Kaart 1 tot 80 van 352 totaal
Pagina:

Geboortekaartje jongen

Misschien weten jullie al wat het geslacht is van jullie kindje. Als je een jongetje verwacht, dan vind je hier veel leuke geboorte kaartjes voor een zoon. Onze collectie jongens geboortekaartjes is groot, en je vindt er veel verschillende stijlen. Zoek je een botanisch geboortekaartje met groene takjes, dan ben je bij ons aan het goede adres. Maar ook een geboorte aankondiging in een stoere stijl zoals kraft is heel hip. Je kunt op onze site een geboorte kaartje uitzoeken en dit kaartje vervolgens helemaal zelf ontwerpen. De vierkante kaarten zijn nog steeds het meest populair, maar ook een langwerpig geboortekaartje wordt veel besteld bij ons. Bestel een gratis proefdruk en je zult verrast zijn door het resultaat.