Geboortekaartjes maken bij Fientje & Co

Geboortekaartjes maken
Als je zwanger bent, ga je op zoek naar een geboortekaartje. De één is er heel vroeg mee, een ander gaat er pas na de geboorte mee aan de slag. Op welke manier je het doet, is helemaal je eigen keus. Bij Fientje & Co kan je prachtige geboortekaartjes maken. Onze ontwerptool is heel gebruiksvriendelijk, zo kan je ieder kaartje eenvoudig zelf aanpassen en personaliseren. Wil je een minimalistisch kaartje, zoek dan een mooie typografie uit. Wij hebben meer dan 100 verschillende lettertypes dus dat moet lukken. En ben je tevreden over het ontwerp, bestel dan een drukproef. Je ontvangt het babykaartje thuis en zo kan je het kaartje in het echt zien en goed bekijken. Kom je ergens niet uit, wij staan altijd klaar om even mee te kijken!
 

 

Geboortekaartjes maken voor jongens

Onze collectie kaartjes voor jongens zijn stoer en toch stijlvol. De trends voor jongenskaartjes zijn minimalistisch met een mooie typografie en een donkergroene of donkerblauwe achtergrond. Maar we hebben ook collecties met handgetekende jungledieren, helemaal van deze tijd! Kies een mooi design uit onze collectie en ga zelf je geboortekaartjes maken voor jullie zoon.


Ga naar alle geboortekaartjes voor jongens >>


Geboortekaartje maken voor meisjes

Lieve meisjeskaartjes in roze kleuren en veel hartjes. Dat is al lange tijd helemaal hip. Maar ook voor meisjes is de minimalistische trend populair. We hebben heel veel verschillende stijlen, dus je kunt vast wel een kaartje in jullie smaak vinden en zelf een geboortekaartje maken voor jullue dochter.


Ga naar alle geboortekaartjes voor meisjes >>


Geboortekaartje maken voor een tweeling

Krijgen jullie een tweeling? Wat leuk en spannend! Je kunt bij onze ook een geboortekaartje maken voor een tweeling. De tweeluik kaartjes zijn bij ons populair, ieder kindje krijgt dan een eigen luikje met geboortegegevens. En zie je een leuk geboortekaartje voor ene jongen of meisje? Wij passen de kaartjes zonder kosten aan voor tweelingen.


Ga naar alle tweeling geboortekaartjes >>


Geboortekaartjes zelf maken 

Ben je zelf creatief, dan kan je ook beginnen met een blanco kaartje en je geboortekaartjes zelf maken. Kies een formaat wat je mooi vindt, open het lege kaartje en gebruik de achtergronden en illustraties uit onze beeldbank.

 


 
Je kunt bij ons prachtige geboortekaartjes maken. We hebben een handige ontwerptool waar je alle kaartjes zelf in kunt bewerken en aanpassen. Hoe kan je geboortekaartjes maken bij Fientje & Co?
1. Kies een blanco kaartje en ontwerp helemaal zelf een kaartje voor jullie kleintje. Je kunt zelf de achtergrond aanpassen in kleur en in de beeldbank vind je in de mappen allerlei leuke illustraties.
2. Je kunt ook een kaart kiezen uit onze collecties. Open het kaartje en ga zelf aan de slag met teksten, lettertypes en tekeningen. Het is heel eenvoudig om zelf een geboortekaartje te maken.
3. Ben je tevreden over je ontwerp bestel dan een gratis proefdruk. Je ontvangt de proefkaart met een envelop in de kleur die je zelf uitkiest. Ook zit er een papierwaaier bij, zodat je onze prachtige papiersoorten goed kunt zien en voelen. Zie je nog dingen aan de proefkaart, ga dan naar je account en pas de laatste dingen aan. Het kaartje blijft in je account staan.
4. Bestel je enveloppen vooraf, dan kan je vast de enveloppen gaan schrijven thuis.
5. We hebben ook mooie sluitstickers waarmee je de envelop kunt afsluiten.

6. Na de geboorte bestel je de geboortekaartjes en worden ze in een mooi pakket thuis bij je afgeleverd. 

 

Handige tips om geboortekaartjes te maken

1. Als eerste is het handig om te bedenken in welk formaat je de geboortekaartjes wil maken. Het meest gangbare formaat is een dubbel gevouwen kaartje van 13x13 cm. Dit wordt bij ons het meest besteld. Maar we zien ook steeds meer enkele geboortekaartjes in een lang smal formaat, zowel liggend als staand. Het ligt er een beetje aan hoeveel tekst je wil gaan gebruiken. Wil je een gedichtje of een kraamfeest uitnodiging op je geboortekaartje, kies dan voor een dubbel formaat. Vind je het vooral belangrijk dat de naam er op staat, de datum en jullie namen, kies dan voor een enkel formaat. We hebben meer dan 17 verschillende formaten, dus voor elk wat wils!

Geboortekaartjes maken

2. Bestel een gratis proefdruk van je kaartje. Op een scherm ziet een kaart er altijd anders uit dan in het echt. Bij de proefdruk wordt ook een envelop naar keuze geleverd en een papierwaaier met onze papiersoorten. Wil je nog dingen aanpassen aan het kaartje, kan dat altijd. Het kaartje blijft opgeslagen in je account. De eerste proef is gratis met code FC03.

3. Bestel de enveloppen vooraf, dat scheelt straks veel werk. Je ontvangt de enveloppen thuis in een pakket en je kunt de adressen schrijven. Bestel altijd 10 kaarten extra, altijd handig als je nog iemand bent vergeten en natuurlijk voor het fotoboek van jullie kleintje.

4. Maak een mooi pakketje van je geboortekaartje met onze sluitstickers.