Gerecyclede enveloppen

Naast onze standaard enveloppen in verschillende kleuren en tinten, verkopen we ook bruine gerecyclede enveloppen via de webshop. Een speciaal en milieuvriendelijk product met een stoer en vintage uiterlijk. Onze kaartjes met een formaat van 12x16,6 en 11x17 leveren we via de drukkerij alleen in wit formaat, hier is het ook mogelijk om een bruine variant te bestellen. Door de rustige uitstraling passen deze enveloppen bij heel veel trouw- en geboortekaartjes. 

Deze enveloppen worden verzonden vanaf een andere plaats dan onze eigen drukkerij, daarom kan het zijn dat je dubbele verzendkosten betaalt als je ze tegelijk met de kaartjes bestelt. Heb je vragen over deze enveloppen, mail dan even naar Hanneke, mailadres info@fientje-en-co.nl.

 

Webwinkel

Canvas van je geboortekaartje 30x30

Canvas van je geboortekaartje 30x30

Canvas vierkant middel (30x30cm)

Bestel een mooi canvasschilderij

Je kunt van je geboorte- of trouwkaart ook een mooi canvasschilderij bestellen. Dit formaat past bij de vierkante kaarten. Dikte canvas 2 cm. 

€ 34,95
Canvas van je geboortekaartje 40x40cm

Canvas van je geboortekaartje 40x40cm

Canvas vierkant groot (40x40cm)

Bestel een mooi canvasschilderij

Bestel een canvas van je geboortekaartje of trouwkaart, in het formaat 40x40 cm. Ook mooi als cadeau. Laat ons even weten om welk kaartje het gaat, dan sturen we eerst altijd een voorbeeld via de mail.

€ 39,95
Canvas van geboortekaartje 80x40cm

Canvas van geboortekaartje 80x40cm

Canvas rechthoek lang (80x40cm)

Bestel een canvasschilderij van je kaart

Je kunt van je geboorte- of trouwkaart ook een mooi canvasschilderij bestellen. Dit formaat is voor de langwerpige kaarten in formaat 10,5x21cm of 9x18cm.

€ 50,95

Winkelwagen

Geen producten