Werkwijze stickers

Hoe bestel je stickers bij ons?

Geboorte stickers

In de webwinkel vind je leuke stickers. Deze kan je gebruiken als sluitsticker voor je envelop of om een traktatie mee te versieren. Levertijd is 2 tot 3 werkdagen. Als je het geslacht van je kindje al weet, raden wij je aan om ze vooraf te bestellen. Dan weet je zeker dat je ze op tijd in huis hebt. 

Stickers tegelijk met de kaartjes versturen

Weet je het geslacht van jullie kindje nog niet, dan kan je ze ook meteen met de geboortekaartjes bestellen. Als je ons dan even een mailtje stuurt met het ordernummer, doen we ons best om de stickers dezelfde dag nog te versturen. Stickers worden verstuurd met brievenbuspost vanaf een ander adres dan de kaartjes!

Adresstickers

We hebben ook adresstickers met aan de linkerkant een illustratie en aan de rechterkant adreslijntjes. Deze etiketten moet je thuis zelf nog beschrijven, ze kunnen niet met adressen worden gedrukt!

Productinformatie en prijzen

De ronde standaardstickers, adresstickers en maatstickers worden geprint op A4 vellen op mat wit papier. De kleuren kunnen afwijken van de kleur van het kaartje, omdat we gebruik maken van verschillende printers.

De stickers op rol gaan per 10 stuks en zijn glad, waarvan sommige met goudfolie. Bij iedere sticker staat de hoeveelheid vermeld per vel.

Prijs standaard stickers € 5,50 per vel van 24 stuks. 

Maatstickers € 8,50 per vel van 24 stuks (dit is inclusief de ontwerpkosten).

Stickers op rol € 1,75 per 10 stuks


 

Bestellen

Bestel je artikelen via de webwinkel via de tab 'Extra producten'. Bij stap 3 van de winkelwagen worden de verzendkosten berekend. Na afronding van de bestelling ontvang je een bevestiging in de mail. Na betaling verzenden wij de bestelling van de webwinkel binnen 2 a 3 werkdagen. Levertijden voor België zijn langer.

 

Verzendkosten

De bestellingen via de webwinkel worden verzonden vanaf een andere plaats dan de proefdrukken en geboortekaartjes. Daarom betaal je hiervoor extra verzendkosten. Onze bestellingen via de webwinkel worden verzonden via PostNL. 

Verzend- en verpakkingskosten webwinkel Nederland:

0-50 gram 

€ 1,71

50-100 gram    

€ 2,27

100-250 gram    

€ 3,21

250-500 gram 

€ 3,95

500-1000 gram 

€ 5,25