Werkwijze

Stickers en ansichtkaarten

 

 Sluitstickers          

Stickers

In de webwinkel vind je leuke stickers. Deze kan je gebruiken als sluitsticker of om een traktatie mee te versieren. Levertijd is 2 a 3 werkdagen. Als je het geslacht van je kindje al weet, raden wij je aan om ze vooraf te bestellen. Dan weet je zeker dat je ze op tijd in huis hebt. 

Weet je het geslacht van jullie kindje nog niet, dan kan je ze ook meteen met de geboortekaartjes bestellen. Als je ons dan even een mailtje stuurt met het ordernummer, doen we ons best om de stickers dezelfde dag nog te versturen.

De stickers worden geprint op A4 vellen. De kleuren kunnen (enigszins) afwijken van de kleur van het kaartje.

Productinfo: diameter 4 cm | 24 stickers per A4 | prijs per vel € 4,50 | Levertijd 2-3 werkdagen 

 Bestellen

Bestel je artikelen via de webwinkel via de tab 'Extra producten'. Bij stap 3 van de winkelwagen worden de verzendkosten berekend. Na afronding van de bestelling ontvang je een bevestiging in de mail. Na betaling verzenden wij de bestelling van de webwinkel binnen 2 a 3 werkdagen. Levertijden voor België zijn langer.


Verzendkosten
De bestellingen via de webwinkel worden verzonden vanaf een andere plaats dan de proefdrukken en geboortekaartjes. Daarom betaal je hiervoor extra verzendkosten. Onze bestellingen via de webwinkel worden verzonden via PostNL. 

Verzend- en verpakkingskosten webwinkel:

0-50 gram 

 € 1,66

50-100 gram    

€ 2,22

100-250 gram    

€ 3,16

250-500 gram 

€ 3,90

500-1000 gram 

€ 4,94