Losse labels geboortekaartje

Maak je geboortekaartje af met een extra tekstlabel of fotolabelLosse labels geboortekaartje

Helemaal de trend van nu, een label aan je geboortekaartje geknoopt met een touwtje. Met onze DIY geboortelabels maak je er een leuk pakketje van. De labelkaarten hebben voorbeeldteksten, die je zelf helemaal kunt aanpassen. Je kunt ze ook vooraf bestellen en dan thuis snijden en een gaatje in maken, dan liggen die vast klaar. De tekstlabels worden gedrukt op 10x21 kaarten en moet je thuis zelf nog snijden of knippen.
 
Naast een label met teksten kan je ook een foto van je pasgeboren kindje eraan hangen. Dan zien al je familieleden en vrienden meteen hoe jullie kleintje eruit ziet. Heb je hulp nodig, laat het ons weten. We helpen je graag even mee met de opmaak.

 

De trend van nu, losse labels aan je geboortekaartje

Op deze pagina vind je leuke labels om aan je kaartje te hangen. Let op, het zijn DIY labels dus je hebt er zelf nog wel wat werk aan. De fotolabels kan je zelf aanpassen met een foto van jullie kleintje. Plaats zelf één of meerdere foto's op de kaart en zorg dat ze er netjes op staan. Weet je niet zeker of het goed staat, bel dan even met onze klantenservice, zij kijken dan even met je mee. De fotolabels kan je thuis zelf doormidden snijden of knippen en er een gaatje in maken.

Tekstlabels aan je geboortekaart

De smalle kaarten hebben 10 tekstlabeltjes. Alle teksten kan je zelf aanpassen, dus je kunt er de naam op zetten, de geboortedatum of een leuke quote of welkomstekst. Als je ze hebt besteld, kan je ze thuis snijden en er gaatjes in maken. Als je er een quote opzet, zou je ze ook vooraf al kunnen bestellen zodat je het snijwerk vast hebt gedaan.
 

Wat heb je nodig?

Een snijmachine is handig om te hebben, maar niet iedereen heeft dat. Bij een hobbywinkel kan je ook een snijmat, een lineaal en een (stanley)mesje kopen en zo de labels op de snijranden uitsnijden. Je vindt bij iedere hobbywinkel (Pippoos, Xenos) ook gaatjestangen. Die zijn handiger in gebruik dan een perforator. Het touw waarmee je de labeltjes vast maakt is ook overal wel verkrijgbaar. Wil je iets speciaals, dan kan je ook splitpennen gebruiken om de labeltjes vast te maken. Het is even een werkje, maar het resultaat is wel erg leuk!