Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws van Fientje & Co


27-06-2020 | Herfst geboortekaartjes

Het is volop zomer, maar ik ben begonnen met de nieuwe herfst collectie. Samen met onze illustrator Irene zijn er weer leuke designs gemaakt voor een herfst baby. De nieuwe kaartjes hebben handgetekende illustraties van bosdieren. Het leuke van deze kaartjes is, dat je ieder dier kunt vervangen. Maar je kunt ook zelf heel eenvoudig herfstblaadjes, eikeltjes en boomtakken toevoegen. Bekijk onze collectie en ga zelf aan de slag:

 

Ga naar de hele collectie >> 

25-03-2020 | Change the Datekaartjes

Moet de datum van jullie huwelijk verzet worden ivm de maatregelen rond het corona virus? Heel erg vervelend en verdrietig! Wij hebben een aantal kaartjes ontworpen om te gebruiken als change the datekaartjes, je vindt ze hieronder.

 


19-03-2020 | Nieuwe richtlijnen levering pakketten

Huidige wijze van afleveren, ID in plaats van handtekening

De pakketten kaarten van Fientje & Co worden verstuurd via GLS. Ondanks dat gesteld is dat het coronavirus niet overgedragen kan worden via de bezorging van pakketten of vracht, heeft GLS Netherlands ervoor gekozen om contact via de handscanner uit te sluiten. De bezorger noteert bij aflevering nu de voor- en achternaam van de ontvanger en schrijft op de plaats van de handtekening uitsluitend de laatste 3 tekens van het getoonde legitimatiebewijs (ID-kaart/paspoort/rijbewijs). De levertijd kan door de enorme drukte bij de postbedrijven wel langer zijn.

Neerzettoestemming bij FlexDeliveryService of bij 2e bezorgpoging

De ontvanger kan binnenkort, bij gebruik van onze FlexDeliveryService (die de verzender dan wel moet hebben geactiveerd), tijdig aangeven hoe hij de bezorging in ontvangst wenst te nemen. Ook om gepaste afstand te kunnen bewaren heeft GLS Netherlands per direct de zogenoemde neerzettoestemming als nieuwe bezorgoptie toegevoegd aan het proces. De ontvanger kan hiermee, per aflevering, GLS toestemming geven dat de bezorger het pakket op een omschreven plek achterlaat. Deze optie kan ook gekozen worden bij een 2e bezorgpoging wanneer de geadresseerde bij de 1e poging niet thuis was.

GLS ID-code bij afhalen van pakketten bij PakketShops

Wanneer een ontvanger ervoor kiest om een pakket af te halen bij een GLS PakketShop is een handtekening voor ontvangst vereist. Om ook hier contact te vermijden kan een PakketShop het plaatsen van een handtekening vervangen door gebruik te maken van de GLS ID-code. De unieke en persoonlijke 5-cijferige GLS ID-code die men per e-mail ontvangt, maakt namelijk het tonen van een legitimatiebewijs overbodig. Mocht de ontvanger de code niet beschikbaar hebben dan kan, in het bijzijn van de ontvanger, de voor- en achternaam alsmede het type en het nummer van het legitimatiebewijs (ID-kaart/paspoort/rijbewijs) worden geregistreerd. Ook hier wordt dan niet gevraagd om een handtekening.


18-03-2020 | Corona update

We krijgen vragen van klanten of de kaarten nog wel geleverd kunnen worden ivm het corona-virus en alle maatregelen die daaruit voortvloeien. De drukkerij en de post werken nog, dus de kaarten kunnen gewoon gedrukt worden. Ook bestellingen van stickers gaan gewoon door. De levertijden kunnen wat langer zijn dan op de website staat vermeld. Verder werken wij meer vanuit huis en zijn gewoon bereikbaar. Mocht je ons niet te pakken krijgen via de telefoon, dan kan je altijd mailen voor een snel antwoord.

Wellicht hebben jullie je trouwdag gepland voor komende weken. Dat is oprecht heel naar en verdrietig! Wij leven met jullie mee. Mocht je de trouwkaarten al besteld hebben, dan kan je door ons een klein kaartje laten maken om een aangepaste datum te communiceren naar jullie gasten. Heb je een vraag over je bestelling trouwkaarten of losse kaartjes, mail dan gerust via info@fientje-en-co.nl. 


27-1-2020 | Trouwkaart met labels

Trouwkaart met labels  Trouwkaart met labels

Op onze website staan veel leuke nieuwe trouwkaarten die je zelf helemaal kunt aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een andere achtergrondkleur of andere lettertypes, kan je dat zelf eenvoudig aanpassen. Deze trouwkaart met labels is een favoriet, en ik leg je hier uit hoe je de kaarten maakt.

Lees verder >>

 20-1-2020 | Trouwkaarten zelf maken

Trouwkaarten zelf maken  Trouwkaarten zelf maken

 

Gaan jullie trouwen, dan zoeken jullie vast een mooie trouwkaart die bij jullie past. In deze blog vertel ik wat meer over hoe je de trouwkaarten zelf kan maken op onze website.

Lees verder >>