Nieuws

Hier lees je het laatste nieuws van Fientje & Co

 

6-6-2019 - Maak zelf traktaties

Ben je zelf niet heel creatief, maar wil je wel een leuke kraamtraktatie maken? Bestel dan bij ons leuke stickers en foliezakjes. Je hoeft er dan alleen zelf nog wat lekkers in te doen. We maken ook stickers op maat, zo kan je ook een gewone kindertraktatie maken. Je vindt de stickers hier.


Traktaties

 

10-11-2018 - Uitnodigingen kinderfeestje

Deze week zijn we begonnen met een update en uitbreiding van uitnodigingen. Die update was hard nodig ;). Is jullie kindje binnenkort jarig, dan kan je nu ook leuke uitnodigingen maken bij ons. Naast wenskaarten met een envelop hebben we nu ook ansichtkaarten met achterop adreslijntjes. Super leuk en je kunt de uitnodigingstekst vast schrijven aan de linkerkant van de kaart. Dan hoef je thuis alleen nog maar de adressen te schrijven. Bij de ansichtkaarten staat een zwart rondje met 'Ansichtkaart', zo ontdek je eenvoudig het verschil. De uitnodigingen zijn natuurlijk allemaal aan te passen in kleur en teksten. Veel plezier bij het ontwerpen en we helpen graag mee als je er niet uitkomt! Ga hier naar de uitnodigingen >>
07-11-2018 - Kerstkaarten

We zijn alweer druk bezig met kerstkaarten. Verstuur een kerstkaart met een leuke foto van jullie kleintje of het hele gezin. Gebruik onze standaard designs of ontwerp zelf iets moois. We hebben ook mooie kaarten met kerstliederen of teksten. Bekijk onze hele collectie hier >>

Kerstkaarten

 

04-10-2018 - Naam in goudlook

Vind je goudfolie kaarten ook zo leuk, maar vind je de prijs te hoog? Daar hebben we een leuke oplossing voor. Laat je naam in goudlook maken en wij zetten deze als afbeelding op je geboortekaartje. Laat het afdrukken op metallic papier en je hebt toch een beetje een foliekaartje. Hoe werkt het? Maak je kaartje op in de tool in het lettertype wat je leuk vindt. Stuur ons een mailtje (info@fientje-en-co.nl) welke naam we in goud moeten maken en wij zetten deze op jullie kaartje. Dit kan op iedere gewenste kaart!

 

Kaartjes goud

 

20-09-2018 - Nieuwe stickers

Naast standaardstickers hebben we nu ook trendy zwarte stickers op een rol. De stickers hebben een diameter van 5 cm en de tekst 'it's a boy' en 'it's a girl'. Erg leuk om te gebruiken om je envelop te sluiten, maar ook super leuk voor kraambedankjes en traktaties voor grotere broers en/of zussen. Je koopt ze per 10 stuks voor € 1,75.

Geboorte stickers

 

03-05-2018 - Nieuw dubbel staand formaat

 
Het populaire formaat staand 10x21cm is vanaf nu ook leverbaar in een dubbele staande variant. Zo kan je nog meer teksten kwijt op je geboortekaartje of trouwkaart. Je vindt de kaartjes bij nieuwe geboortekaartjes of ontwerp helemaal zelf een kaart in dit leuke formaat. En ook erg leuk: we hebben nu ook 10 nieuwe kleuren enveloppen voor dit formaat:
- zandbruin (vintage) | - donkergroen | - donkerblauw | - kraft | - lichtroze | - donkeroze | - lichtblauw |- babyblauw |- oceaanblauw 


* 02-02-2018 - Ontwerp je eigen sluitsticker
 
Je kunt nu ZELF je sluitsticker ontwerpen in onze ontwerptool. Hoe leuk is dat? Met eigen achtergronden en teksten. Maak de sticker passend bij het kaartje. Na bestellen gaan wij aan de slag met het ontwerp en drukken ze op vellen van 24 stuks. De prijs voor deze stickers is 9,50 per vel van 24 stuks. (De kleuren van de stickers kunnen iets anders uitvallen dan het kaartje door verschillende drukmachines en papiersoorten).


* 18-01-2018 - Nieuw formaat geboortekaartje
 
Dit is zo leuk, we hebben een nieuw formaatje voor de geboortekaartjes. Een liggend kleine kaart met formaat 8,5x13 cm. Je vindt bij onze nieuwe kaartjes al diverse ontwerpen in dit type kaart. Echt origineel en ook weer klassiek, want ik had zelf ook dit formaat 45 jaar geleden ;)


* 28-12-2017 - Nieuwe look
 
Onze website heeft een nieuwe look, en er zijn veel dingen aangepast zodat de kaartjes nog beter vindbaar zijn voor jullie. Het menu aan de bovenkant geeft in één keer een overzicht van alle categorieën bijvoorbeeld. En onze meisjes en jongenskaartjes hebben ook filters gekregen, zodat je makkelijker kunt vinden waar je naar op zoek bent. We zijn op de achtergrond nog bezig met de trouwkaarten collectie en bijpassende kaarten ook beter vindbaar te maken. Heb je tips of aanvullingen voor ons, laat het weten!
 
 

* 31-05-2017 - Labeltjes
 
Geboortekaartjes en trouwkaarten met labels...je ziet ze inmiddels overal langskomen. Ik vind zelf de kaartjes met eigen foto ook erg leuk. Je moet dan wel echt een mooie foto hebben, want dan maak je er echt een compleet plaatje van. Dit kaartje is heel eenvoudig, maar met het fotolabel een prachtig geheel. Lees er meer over op ons nieuwe blog.
 * 03-05-2017 - Tweeluik vierkante kaartjes
 
Vanaf vandaag kan je bij ons ook schattige tweeluik kaartjes ontwerpen. De kaartjes zijn gevouwen vierkant 13x13 cm en gaan in het midden open met 2 luikjes. Origineel formaat! We gaan de serie snel uitbreiden, maar je vindt de eerste kaartjes hier al:
 * 07-03-2017 - Makkelijk zoeken
 
We zijn bezig om alle kaartjes een extra trefwoord mee te geven, zodat je in 1 keer alle kaartjes voor je hebt in jouw favoriete formaat of design. De eerste trefwoorden vind je al in de Sitemap helemaal onder aan de pagina links. Hier vind je drieluik kaartjes, staande langwerpige kaarten en alle confetti kaartjes. Handig toch?

* 20-01-2017 - Nieuwe serie trouwkaarten
 
Heb je ze al gezien? Vanaf deze week zijn we bezig met onze nieuwe serie trouwkaarten online te zetten. Het zijn trendy kaarten waar we ook leuke labels bij hebben gemaakt. De losse labelkaartjes zijn een aparte categorie geworden, en je kunt deze kaartjes zelf aanpassen. Gebruik dezelfde kleuren en lettertypes als je trouwkaart voor een mooi geheel. De eerste kaarten zijn al besteld, super leuk om te zien! Je moet wel zelf de gaatjes prikken en een touwtje er doorheen doen, maar daar hoef je geen groot creatief talent voor te zijn ;)
 
  

* 28-11-2016 - Kerstkaarten
 
De collectie kerstkaarten staat weer online. De meeste kaarten hebben ruimte voor een eigen foto, omdat we merken dat veel klanten die een geboortekaart hebben besteld met kerst graag een kaart sturen met hun kindje erop of het hele gezin. Heb je specifieke wensen voor een kerstkaart, laat het even weten.
 

 

* 26-10-2016 - Vintage filter
 
Het is leuk om je kaartje een beetje een vintage look te geven. Dan heeft het kaartje net wat extra's. In de map achtergronden > zelf kleuren vind je 2 vintage filters die je over je achtergrond heen kunt zetten. Dan wordt een achtergrond met strakke sterren ineens toch weer heel anders. Zie onderstaande foto voor het effect:
 

 

* 29-09-2016 - Speelse teksten
 
In de illustratiemap 'speelse teksten' zijn nieuwe teksten toegevoegd in een leuk lettertype. Het is een handgeschreven type met aan het begin en aan het einde een sierlijke krul. 'Welkom lief broertje of zusje', maar ook 'trotse papa en mama'. Het maakt een kaartje weer wat speelser met zulke teksten, kijk maar:
 


* 22-09-2016 - Silhouetten
 
De trend van dit moment is silhouetten. Klassiek en toch ook weer heel trendy. Wij hebben nu ook illustraties van silhouetten toegevoegd aan onze collectie. Ze zijn natuurlijk ook allemaal aan te passen in kleur. Wil je iets aangepast hebben aan de illustratie, laat het gerust even weten. Klik op de foto voor onze collectie:
 
Geboortekaartjes silhouet
 
* 26-04-2016 - Trouwkaart op maat
 
Sinds we een online tool hebben, ontwerpen klanten zelf hun trouwkaarten of geboortekaartjes. Ik vind het zelf altijd leuk om te zien wat jullie van een standaard ontwerp weten te maken. Maar af en toe krijg ontwerp ik nog een opdracht op maat. Zoals deze trouwkaart. Het thema was goud en ik had een moodboard gekregen van het bruidspaar wat ze mooi vonden. Ik heb de namen in goudkleurige letters gemaakt, waardoor het echt een glanseffect heeft. Ook het rsvp kaartje kreeg deze look. De kaarten werden gedrukt op parelmoer papier, wat een beetje een goudglans heeft. In combinatie met de gouden enveloppen is het een prachtig geheel! Wil je meer info over maatwerk mail dan naar info@fientje-en-co.nl.
 

 
* 16-04-2016 - Trouwhuisstijlen


Heb je onze trouwhuisstijlen al gezien? Ontwerp de kaarten rond jullie trouwdag in dezelfde stijl. Tegenwoordig hebben veel bruiloften een thema of themakleuren. Leuk als de kaarten daar mooi bijpassen. Hierboven een voorbeeldserie. Maar je kunt er natuurlijk in onze tool ook menukaartjes en dagprogrammakaartjes zelf bij maken.


* 02-04-2016 - Nieuwe trouwkaarten collectie

 Trouwkaarten

De collectie trouwkaarten is aangevuld. We hebben mooie, nieuwe en trendy ontwerpen toegevoegd aan de collectie. De staande enkele trouwkaart is heel populair. Alle informatie van jullie dag op de voorkant van jullie trouwkaart. Natuurlijk is er achterop ook voldoende ruimte voor info, of voeg een dagprogramma kaartje toe. Er staan al heel wat ontwerpen van dagprogramma's in de collectie, maar nog lang niet van alle kaarten. We maken er op jullie verzoek graag bijpassende kaarten bij. Laat het ons dan even weten!

 
* 16-12-2015 - Nieuwe achtergronden

We hebben weer een aantal nieuwe (kleurbare) achtergronden aan de tool toegevoegd. Leuk voor geboortekaartjes en ook voor trouwkaarten. Probeer ze zelf uit op je favoriete kaartje en maak hem zo nog persoonlijker.


 
 * 20-11-2015 -Collectie klassieke geboortekaartjes

De klassieke geboortekaartjes waren hard toe aan vernieuwing, want er stonden nog kaartjes op van 7 jaar geleden. Inmiddels is de stijl wel een beetje veranderd ;) Nu weer helemaal up-to-date! Kijk zelf maar:


 
 * 11-09-2015 -Verstuur een kaartje

Zo schattig...onze nieuwe felicitatiekaartjes om te versturen bij een geboorte. Mooie kwaliteit kaartjes met een witte achtergrond om te beschrijven. Je krijgt er gratis een bijpassende sluitsticker bij. De kaartjes passen in een gewone 10x15 envelop (niet bij geleverd).

  * 24-04-2015  Ideetje..


 
 
 * 24-03-2015 - Nieuw formaat:drieluik

Vanaf vandaag hebben we ook drieluik kaartjes in het formaat 11x11 gevouwen. De eerste 2 nieuwe ontwerpen staan nu in de collectie, maar je kunt ook zelf een drieluik kaartje ontwerpen. Voeg zelf achtergronden en leuke illustraties toe en maak een heel persoonlijk geboortekaartje of een eigen trouwkaart.* 13-03-2015 - Kraamborrel label

 

Leuk zelfmaak idee, wat voortvloeit uit ons bericht van gisteren. Wil je iets anders dan een standaard kraamborrelkaartje bestel dan een sticker op maat met eigen uitnodigingstekst en plak deze op een label. Doe er een stuk touw doorheen en je hebt een originele uitnodiging. Let op: wij leveren alleen de stickers.

Natuurlijk ook te gebruiken voor extra info bij je trouwkaart, of wellicht als kleine menukaart. 

Kraft label en touw: HEMA

 


* 12-03-2015 - Stickers en trouwkaarten

Het trouwseizoen komt eraan en dat zien we in de bestellingen. De trend momenteel is een enkele trouwkaart met alle gegevens van jullie dag erop. Daarbij bestellen klanten vaak een inlegkaartje met extra info over de dag. Denk ook eens aan stickers die je bij de kaart laat maken. Te gebruiken als sluitsticker voor je envelop, maar ook leuk om op een label te plakken en aan je kaart te hangen met een stuk touw.

We ontwerpen stickers helemaal op maat voor jullie in de stijl van je trouwkaart. Vraag ons advies via info@fientje-en-co.nl

Kraft label en touw: HEMA

 

* 13-11-2014 - Update trouwkaarten

De collectie trouwkaarten zijn we aan het updaten. Mooie nieuwe ontwerpen in de stijlen die nu erg populair zijn. Veel krijtbord en kraft kaartjes, maar ook klassiek en eenvoudig. Bij alle kaarten worden ook inlegkaartjes gemaakt die je kunt gebruiken om extra info op te schrijven voor je daggasten. De collectie wordt momenteel dagelijks aangevuld, dus zet de pagina bij je favorieten ;)


 

* 14-10-2014 - Nieuw formaat

Vandaag hebben we 2 geboortekaartjes toegevoegd in een nieuw formaat, namelijk 10,5x21 cm. Een staand enkel geboortekaartje met kraft en krijtbord. De collectie zal de komende tijd worden uitgebreid als er vraag naar is. En wil je een bestaand kaartje in het nieuwe formaat is dat ook altijd mogelijk. Mail ons dan even en wij zetten het kaartje er voor je bij.


* 01-10-2014 - Traktaties

De stickers worden vaak gebruikt als sluitsticker, maar zijn ook erg leuk om te gebruiken voor je traktatie. Met een foliezakje en een eenvoudig wit label maak je er meteen iets moois van. Je kunt ook stickers op maat laten maken helemaal passend bij je geboortekaartje. Bijna alles is mogelijk, dus mail gerust je idee. Ook kan je de stickers gebruiken om je eigendommen mee te markeren. Handig voor op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Mogelijkheden genoeg dus!

Sluitstickers

 

* 08-09-2014 -Nieuwe uitnodigingen

We zijn de pagina met uitnodigingen voor kinderfeestjes aan het updaten. Er staan een aantal nieuwe kaarten op, en er komen er elke dag nog bij. De uitnodigingen zijn leverbaar in enkele kaarten, zowel in vierkant als in rechthoek formaat. 

 

 

* 18-06-2014 - Beschrijving nieuwe tool

Veel geboortekaartjes zijn omgezet naar de nieuwe ontwerptool die ook bruikbaar is op de Ipad. Hieronder een korte uitleg hoe de tool werkt:

 

* 05-06-2014 - Eigen ontwerp

Vanaf nu kan je op onze site ook helemaal zelf een kaartje ontwerpen. Begin met een blanco kaartje en voeg je eigen achtergronden, teksten, labels en andere illustraties toe. Ga creatief aan de slag en verras je familie en vrienden met een heel persoonlijk kaartje. Klik op onderstaande afbeelding om een keus te maken uit onze blanco kaarten.

Ontwerp je eigen kaartje 

* 15-05-2014 - TIP: Schaduw effecten
We zijn bezig met alle kaartjes om te zetten naar een nieuwe ontwerptool. Je kunt veel kaartjes nu al in de nieuwe tool bewerken. Een groot voordeel is dat je de kaarten ook op een tablet kunt aanpassen. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Je kunt elementen van een kaart heel makkelijk kopiëren door op de kopie knop te klikken(zie rode pijl in de afbeelding hieronder). Als je dat bijvoorbeeld met de naam doet en de onderste naam grijs of wit maakt, zorgt dat voor leuke schaduweffecten. Zo krijgt het kaartje meteen meer diepte. Probeer het zelf maar eens. (Nog niet alle kaartjes zijn omgezet, maar als je onderstaande tool te zien krijgt is het goed).* 07-05-2014 - Nieuwe formaten

Vierkante geboortekaartjes zijn het meest favoriet. Maar naast deze vierkante kaarten en enkele rechthoekige kaarten zijn er nu ook rechthoekige staande geboortekaartjes. Er staan er al een aantal in de shop. Heb je een ander leuk vierkant kaartje gezien, maar wil je die liever in een rechthoekige variant? Mail even naar info@fientje-en-co.nl en wij passen het kaartje gratis voor je aan.


 

* 13-03-2014 - Adresstickers

Nieuw in de webshop: adresstickers in de stijl van onze kaartjes. De stickers hebben leuke illustraties. Ze worden geleverd op een A4 vel met 12 stickers. Zo maak je de envelop wel een heel stuk leuker! Je moet alleen nog even de adressen schrijven, maar dat is een klusje wat je voor de geboorte al kunt doen.


* 06-03-2014 - Geboorte icoontjes

Wendy de Boer heeft samen met haar zus weer nieuwe icoontjes voor ons getekend. De icoontjes zijn te gebruiken om de geboortegegevens van jullie kindje in een kaartje te zetten. Er zijn twee verschillende stijlen, een strakke stijl en een wat lossere stijl. Zo past het bij ieder kaartje. 

Open een kaartje > open map illustraties > mapje illustraties


* 27-02-2014 - Trouwkaarten kalender

We hebben een kalender (in 2 verschillende lettertypes) toegevoegd in de map Illustraties. Zo kan je op een trouwkaart de datum van jullie grote dag omcirkelen in de kaart. Ook te gebruiken bij Save-the-date-, verlovings- en geboortekaartjes natuurlijk.

Open een kaartje > open map illustraties > mapje trouwen* 30-01-2014 - Trouwkaarten typografie

Veel stellen oriënteren zich in deze tijd voor hun trouwerij in het komende voorjaar of de zomer. Wij zijn druk bezig om de collectie trouwkaarten weer aan te vullen. Vandaag zijn er een aantal typografie kaarten bij gekomen. Strakke, klassieke en stijlvolle kaartjes. En bestel er dan meteen leuke stickers op maat bij. Deze kan je gebruiken als sluitstickers, maar ze zijn ook leuk om een bedankje mee te versieren in de stijl van je kaart.


* 12-11-2013 - Babyborrelkaartjes

Een babyborrel is de mooie gelegenheid om zowel vrienden als familie op één dag uit te nodigen om je baby aan hen voor te stellen. Zo verminder je het aantal kraambezoeken en bespaar je dus veel tijd en vooral ook energie. We zijn de collectie babyborrelkaartjes aan het uitbreiden. Leuk om een kaartje in dezelfde stijl als je geboortekaartje te bestellen. Er staan er maar een klein aantal op, maar we maken ook (gratis) kraamborrelkaartjes op maat. 

 


* 07-11-2013 - Speciale prijzen kerstkaarten

Dit is leuk nieuws voor iedereen: De kerstkaarten hebben een andere (lagere) prijs dan de geboorte- en trouwkaarten. Je vindt de speciale prijzen van deze kaarten bovenaan de pagina van de kerstkaarten

* 05-11-2013 - Kerstkaarten

We zijn alweer druk bezig met de uitbreiding van onze collectie kerstkaarten. Hier vind je veel kaarten met ruimte voor een eigen foto. De kaarten zijn eenvoudig aan te passen. Zie je een enkele kaart, maar wil je een dubbele kaart met dat ontwerp of andersom? Stuur ons dan even een berichtje en we plaatsen het kaartje kosteloos in je account. Succes met de opmaak van jullie kerstkaart! 


 

* 20-08-2013 - Populaire kaartjes

Hieronder vind je de meest bestelde geboortekaartjes van het afgelopen kwartaal. Voor jongenskaartjes blijft het hout in combinatie met donkerblauw heel populair. Bij de meisjes zie je veel grijze tinten en natuurlijk roze.

  Meisjes geboortekaartjes       jongens geboortekaartjes

 

* 22-05-2013 - Nieuwe labels

Nieuwe labels/teksten zijn toegevoegd aan de ontwerptool. Teksten in het lettertype van een lettertang. De teksten zijn aan te passen in kleur, zodat je het mooi kunt laten passen bij de kaartje. De geboorteteksten staan bij illustraties onder 'labels', de teksten voor trouwkaarten vind je onder 'trouwen'. Liever een andere tekst? Laat het even weten!

               

* 08-05-2013 - Gastenboek

Het is altijd leuk voor nieuwe (en bestaande) klanten om een gastenboek te lezen. En voor ons natuurlijk ook, want we zijn altijd heel benieuwd hoe de kaartjes door jullie zijn ontvangen. We hebben de opzet ook meteen een beetje veranderd. Zo zie je meteen welk kaartje de klant heeft besteld, en doe je misschien weer inspiratie op voor jullie eigen kaartje.

Actie: Vanaf deze maand verloten we onder de geplaatste gastenboek berichten een XXL-kaart van het bestelde kaartje t.w.v. € 9,95.

 

*18-04-2013 - Adoptiekaartjes

Op onze site vind je (nog) geen specifieke adoptie- of aankomstkaartjes. Maar je kunt wel van onze kaartjes een adoptiekaart maken. Met een eigen foto bijvoorbeeld op een bestaand fotokaartje. We hebben nu ook nieuwe stempels toegevoegd bij de illustraties met een vliegtuigje. Een leuke toevoeging waardoor er weer meer mogelijkheden zijn.

*12-04-2013 - Geboortekaartjes grijs met geel

In de mode zie je deze zomer heel veel vrolijke kleuren, waaronder de kleur geel. Deze kleur vind ik zelf heel mooi in combinatie met grijs op geboortekaartjes. Deze kaartjes staan (nog) niet standaard op de website, maar kan je heel makkelijk zelf maken in onze ontwerptool.

*21-03-2013 - Uitbreiding lettertypes

Er zijn een aantal nieuwe lettertypes toegevoegd. Een stoere stempelletter, een stencilletter, een sierlijk type en 2 strakke lettertypes. Zo heb je weer wat meer om te kiezen:

 

*20-03-2013 - Nieuwe serie 'Vrolijk & Blij'

De broertjes-en-zusjes kaarten met illustraties van Wendy de Boer zijn nog altijd populair. Inmiddels heeft Wendy een aantal nieuw illustraties voor ons gemaakt en daarmee hebben we een nieuwe serie ontworpen. Het leuke van deze kaartjes is, dat alle elementen los staan op het kaartje. Je kunt een jongetje dus zelf eenvoudig vervangen door een meisje bijvoorbeeld. Alle illustraties van Wendy vind je in onze ontwerptool bij 'Illustraties' > wendydeboer'. Kijk voor meer uitleg even op ons blog.

                            

*19-02-2013 - Communiekaarten

Er zijn alweer een aantal bestellingen gedaan van communiekaarten. Sommige klanten gebruiken daarvoor een communie-uitnodiging die je vindt bij 'uitnodigingen'. Maar er zijn nog meer klanten die een geboortekaartje omvormen tot communiekaart. Leuk om zelf creatief aan de slag te gaan. We hebben er ook weer een paar nieuwe stempels in gezet, die je op je kaart kunt gebruiken. Hieronder zie je een voorbeeld van geboortekaartje Arne wat is aangepast naar een communiekaart.

*19-02-2013 - Negen Maanden Beurs

Wil je onze kaartjes eens in het echt bekijken? Vanaf morgen kan je onze (gedeelde) stand bezoeken op de Negen Maanden Beurs. Je vindt ons in hal 8 stand 08.664. Op zaterdag 23 februari zal ik er zelf ook staan, dus van harte welkom!

* 05-02-2013 - Ontwerptips*

Af en toe krijgen we een vraag hoe je een foto achter een ontwerp kunt plaatsen, of hoe je een stempel kunt veranderen van plaats. Dit heeft te maken met de 'lagen' waaruit een kaartje is opgemaakt. Bij onze ontwerptips is een nieuw kopje toegevoegd met als titel 'lagen' (regel 8). Hier wordt het duidelijk uitgelegd.

* 24-01-2013 - Nieuw lettertype*

Er is een nieuw stoer lettertype aan onze ontwerptool toegevoegd, met de naam IMPACT. Zo maak je onze geboortekaartjes nog wat stoerder. Hieronder zie je een voorbeeld wat een verschil het lettertype kan maken op bijvoorbeeld kaartje Nick:

 

* 17-01-2013 - Nieuwe collectie Lief en Linnen *

Vanaf 18 januari hebben we een hele nieuwe collectie 'Lief en Linnen' online. De kaartjes zijn ontworpen door 'Huis van Mijn'. De meeste kaartjes zijn enkel (formaat 12x16,6 cm) en hebben veelal ruimte voor een eigen foto. Een mooie, stijlvolle serie is het geworden:
                                                        
 * 09-01-2013 - Stoer kaartje*

Bij de stoere geboortekaartjes hebben we een paar nieuwe kaartjes toegevoegd. Ook zijn er bij illustraties een paar nieuwe zwarte labels toegevoegd. Neem bijvoorbeeld kaartje Tiemen, alle elementen staan los op het kaartje. Wil je zonder foto? Verwijder dan de voorbeeldfoto en verplaats de tekst wat meer naar links (kaartje 2). Vind je een ander label leuker? Verwijder dan het zwarte label met JUST BORN en zoek bij 'illustraties' en dan 'labels' een nieuw label en plaats dat op je kaartje (kaartje 3) . Liever een andere kleur ster? Klik op de ster en verander de kleur.

Veel klanten hebben het al ontdekt dat je zo creatief met je eigen kaartje aan de slag kunt. Misschien geeft dit weer wat meer inspiratie? Succes in ieder geval!

* 27-12-2012 - Nieuwe formaten*

Je kunt vanaf nu je kaartjes in meerdere formaten bestellen. Naast de standaardmaat van 13x13 (dubbel), zijn de geboortekaartjes nu ook leverbaar in 11x11 (dubbel) en de trouwkaarten in 15x15 (dubbel). Als je een nieuwe kaart opslaat in je account krijg je bij het bestelproces vanzelf een formaat keuze. Heb je het kaartje al eerder in je account opgeslagen, neem dan even contact met ons op. Dan passen we iets aan in jullie account zodat dat mogelijk wordt.

* 09-11-2012 - Bestellingen van klanten *

Ben je benieuwd wat klanten maken met onze kaartjes? Hieronder zie je de bestellingen van afgelopen week. Je ziet naast de geboortekaartjes ook trouwkaarten, een uitnodiging en een verlovingskaart. Share the moment!

* 01-11-2012 | Uitnodigingen*

Er is nu ook een pagina aangemaakt met standaard uitnodigingen. Hier vind je leuke ideetjes voor uitnodigingen voor een kinderfeestje, een huwelijksjubileum of andere feestjes. Natuurlijk kan je ook een ander kaartje op onze website omvormen tot een uitnodiging.

 

* 26-09-2012 | Nieuwe stempels feestje *

Vandaag kwam ik tussen de bestellingen een mooie uitnodiging tegen voor een huwelijksjubileum. Wat leuk om te zien dat klanten van een geboortekaartje een uitnodiging maken. Daarom zijn er nieuwe stempels bij 'illustraties' toegevoegd. Zo kan je je uitnodiging voor (kinder)feestje, huwelijksjubileum of ieder ander feest nog leuker maken! De kleuren van de stempels kan je zelf aanpassen!

 

* 20-09-2012 | Geboortekaartje wordt uitnodiging *

Leuke tip: onze geboortekaartjes zijn natuurlijk ook heel makkelijk om te vormen tot een stoere uitnodiging voor je (kinder)feestje. Kijk maar wat we met kaartje Mart hebben gemaakt:

* 20-09-2012 | Nieuwe ontwerpen en mogelijkheden *

De collectie stoer en stempels is weer uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Het steigerhout blijft populair bij ons, dus daar zijn we verder op doorgegaan... Lees meer...


* 31-08-2012 | Maak van een standaard kaartje een persoonlijk ontwerp *

De nieuwe kaartjes die wij aan de collectie toevoegen bevatten steeds meer losse elementen, zodat je als klant heel veel mogelijkheden hebt tot de opmaak van jullie geboortekaartje. Hieronder zie je een paar voorbeelden die we gemaakt hebben met kaartje Eliza (Stoer en stempels). Zo maak je van een stoer kaartje heel makkelijk een hip en vrolijk kaartje!

Let op: Alleen de nieuwste kaartjes bevatten losse elementen. Het kan dus niet met alle kaartjes uit de collectie.

* 29-08-2012 | Trouwkaarten online *

Het is zo ver...de eerste trouwkaarten van Fientje & Co staan online. We hebben ook diverse nieuwe stempels aan de collectie toegevoegd, dus ga creatief aan de slag met jullie kaart. De elementen van de kaartjes zijn aanpasbaar in kleur, plaats en grootte, zodat je de trouwkaart helemaal in jullie smaak kan maken. We hebben ook enkele kaartjes ontworpen, deze zijn te gebruiken als bedankkaartje, maar ook als inlegvel met bijvoorbeeld het dagprogramma er op.

 

* 20-08-2012 | XXL kaart en canvas bestellen *


* 15-08-2012 | Postzak geboortekaartjes *

Er zijn nieuwe stoere kaartjes aan de collectie toegevoegd met een look van oude PTT postzakken. Lees meer...

 

*09-08-2012 | Trouwkaarten*

Zoals beloofd zijn we inmiddels begonnen met een collectie trouwkaarten te ontwerpen, natuurlijk helemaal in onze stijl. Het gaat een mooie collectie te worden, vooral omdat we veel elementen in het ontwerp losmaken. Zo kan je zelf makkelijk labels, stempels, gekleurde vlakken en foto's toevoegen. Begin september hopen we ze online te zetten. Hou onze Facebook en twitter in de gaten wanneer het precies zal zijn! 

*02-08-2012 | Kraamborrelkaartjes*

Er zijn standaard kraamborrelkaartjes aan de collectie toegevoegd. Mocht je een ontwerp willen wat bij je geboortekaartje past, stuur dan even een mailtje.

*01-08-2012 | Ontwerp op maat*

Vanaf nu kan je via de webshop heel makkelijk een kaart op maat bestellen. Boven ieder kaartje staat een button, als je hierop klikt kan je je wensen heel makkelijk invoeren. Vervolgens reken je het af in de webwinkel en gaan wij aan de slag voor je. Kijk voor meer info hier.                   

*12-06-2012 | Stoere kaartjes met gekleurd label*

Bij de stoere geboortekaartjes staan weer nieuwe kaartjes, Jasmine en Jelmer. De basis van deze kaartjes is hetzelfde, maar het leuke van deze kaartjes is dat je het gekleurde label voorop en binnenin zelf kunt veranderen in allerlei kleuren. Zo krijgt het kaartje meteen een hele andere look:

        

*11-06-2012 | Nieuwe (naam)stempel*

We hebben weer een nieuwe stempel toegevoegd in de ontwerptool bij 'illustraties'. Deze stempel is te gebruiken in het groot als naamstempel, en als je hem kleiner op het kaartje zet kan de geboortedatum er mooi in.

                                

*01-06-2012 | Maak je eigen kaartje*

De stoere geboortekaartjes zijn favoriet. Regelmatig vragen klanten...Lees meer... 

*29-05-2012 | Geboortekaartje wordt trouwkaart*

Na de zomervakantie hopen we te beginnen met een collectie trouwkaarten... Lees meer...  
                      

                    

*25-05-2012 | Hoe plaats ik een stempel op het geboortekaartje?*

In onze ontwerptool kan je op je kaartje zelf stoere stempels toevoegen. Lees meer... 

*24-05-2012 | Nieuwe geboortekaartjes*

Nu onze nieuwe website draait heb ik eindelijk weer tijd om heerlijk te ontwerpen. Lees meer... 

*07-05-2012 | Onze nieuwe website is online!*

Wat is nieuw?

  • maak zelf je geboortekaartje via de ontwerptool
  • nieuw formaat, alle geboortekaartjes zijn nu 13x13 cm
  • achterkant is nu ook bedrukt
  • keuze uit 5 soorten papier
  • keuze uit 8 kleuren enveloppen
  • mogelijkheid tot het vooraf bestellen van de enveloppen
  • kraamborrelkaartjes in de stijl van je geboortekaartje
  • bestellen tot 12:00 uur is dezelfde dag gedrukt en verzonden