Trouwkaart met labels

Maak zelf een trouwkaart met leuke labels

 
  Trouwkaart met labels
 
Op onze website staan veel leuke nieuwe trouwkaarten die je zelf helemaal kunt aanpassen. Wil je bijvoorbeeld een andere achtergrondkleur of andere lettertypes, kan je dat zelf eenvoudig aanpassen. Deze trouwkaart met labels is een favoriet, en ik leg je hier uit hoe je de kaarten maakt.
 
De trouwkaart met initialen vind je hier. Open de kaart en pas de initialen en de teksten zelf aan. De initialen staan in een stijlvolle zwarte kleur, maar het is bijvoorbeeld ook heel mooi om deze in dezelfde kleur als je foto te maken. Vind je dat lastig om zelf te doen, vraag ons dan even om hulp. Als je de kaart hebt bewerkt sla je deze op in je account.
 
Het daggasten kaartje wat je op de foto ziet, kan natuurlijk ook als uitnodiging voor feestgasten, je hoeft alleen de tekst maar even te bewerken. Op dit kaartje kan je een uitnodiging zetten of een tijdstip en locatie waar de gasten worden verwacht. Dit kaartje kan je ook aan de achterkant van teksten voorzien, dus wil je het niet te vol maken, gebruik dan ook de achterzijde.
 
Heb je een loveshoot gedaan en heb je mooie foto's van jullie samen? Hang er dan ook labels met een foto aan. Maak deze labels half zo groot als het daggasten kaartje, dan valt het er mooi overheen. De labels met een foto zijn DIY, je zet twee foto's op de kaart en snijd ze thuis nog even doormidden. 
 
Deze trouwkaart met labels kan je allemaal tegelijk bestellen. Bedenk vooraf even goed hoeveel kaarten je nodig hebt. Neem er sowieso 10 extra, mocht je nog mensen vergeten zijn. Je krijgt de kaarten in een doos thuisgestuurd. Snijd de fotokaartjes zelf doormidden en koop mooi touw. Op de foto hebben we mooi touw met een gouden glinstering gebruikt. Maak een gaatje in de labels en bevestig ze aan de trouwkaart. Verstuur het pakketje in een mooie envelop met eventueel een bijpassende sluitsticker en verras je gasten met een prachtige en persoonlijke trouwkaart met labels.