Save the datekaarten | Trouwkaarten | Dagprogramma | Menukaarten

Overzicht van onze trouwkaarten

Jullie gaan trouwen en zoeken een mooie kaart in een rustige en trendy stijl. Hieronder vind je de collectie trouwkaarten van Fientje & Co rondom een bruiloft. Klik op een afbeelding en bekijk de hele collectie kaarten. Iedere kaart kan je zelf eenvoudig aanpassen in onze handige ontwerptool. Zie je een leuk ontwerp, maar wil je graag een ander formaat, mail ons dan even. We zetten de kaart dan aangepast en zonder kosten in jullie account. 

Change the Date | Kaartjes maatregelen coronavirus

Als jullie trouwdag verzet moet worden i.v.m de maatregelen rond het coronavirus is dat een enorme teleurstelling! Jullie hebben er zo lang naar uitgekeken en voorbereidingen voor getroffen en dat gaat het niet door. Veel sterkte toegewenst! Misschien heb je al trouwkaarten verstuurd, dan kan je je gasten een klein kaartje sturen met de nieuwe datum, of een kaartje met een annulering van de datum tot nader order. 
 
 

Save the Date

Als jullie trouwdatum vast staat, kunnen jullie de gasten voor jullie trouwdag vast een save the date sturen. Deze trend komt uit Amerika, en zo kunnen de gasten de datum van jullie huwelijk alvast reserveren in hun agenda. Verstuur de datum ongeveer 6 tot 8 maanden voordat jullie gaan trouwen. Je kunt ook een kerstkaart combineren met een save-the-date kaart.

Save the date kaarten

De save the date kaarten bevatten dus in ieder geval de datum van jullie huwelijk, en jullie namen. Het design van de kaarten kan je zelf uitzoeken, het is leuk om de  kaarten in een bepaald thema te doen. Zo verstuur je de save the date kaarten in hetzelfde thema als de trouwkaarten. Bekijk hieronder de de hele collectie Save the date-kaarten. En heb je zelf ideeën voor een ontwerp, laat het ons weten! Ga naar alle Save the date kaarten >>Trouwkaarten van Fientje & Co
De save the date kaarten zijn verstuurd, dan is het na een maand of 6 tijd om trouwkaarten uit te gaan zoeken. Dat is altijd een leuk moment om samen een kaart te zoeken die helemaal bij jullie past. Heb je een kleurenthema of een ander thema voor jullie bruiloft? Laat dat ook terug komen in de trouwkaart.Onze trouwkaarten zijn er in verschillende stijlen. Fientje & Co ontwerpt kaarten in een rustige stijl, maar altijd volgens de laatste trends. De trouwkaarten zijn in onze handige ontwerptool allemaal heel eenvoudig aan te passen in kleuren en design. Ben je tevreden over de trouwkaart, bestel dan een gratis proefkaart. Zo kunnen jullie de kaart zelf beoordelen en ook de papiersoort goed bekijken. Heb je hulp nodig of vragen, neem dan contact met ons op.

Ga naar alle trouwkaarten >>


 

Labels aan je trouwkaart

Helemaal de trend van nu: labels om aan je trouwkaart te hangen. Gebruik een eigen foto en hang deze met een touwtje of lint aan je trouwkaart. Maar ook een label met een dagprogramma is leuk. Of een mooie Bijbeltekst of quote. We hebben een collectie labels voor jullie ontworpen, deze kan je zelf aanpassen naar wens. Bekijk alle labels hier:

Ga naar losse labels voor je trouwkaart >>


 

Dagprogramma kaartjes

Het is heel handig voor jullie daggasten om een programma overzicht te hebben van jullie trouwdag. Met onze handige dagprogramma kaartjes, maak je dit heel duidelijk. We hebben de kaartjes in verschillende formaten en stijlen. In onze collectie vind je allerlei voorbeelden die je zelf kunt aanpassen in kleur en tekst. Wil je een kaartje passend bij de trouwkaart, laat het dan even weten. We helpen graag mee om er een mooi geheel van te maken!

Ga naar de dagprogramma kaartjes >>


 

Menukaarten

Wat is er leuker dan het design van de trouwkaart in alle kaarten terug te laten komen? Zo maak je bij ons ook menukaarten in de stijl van de trouwkaart. Er staan een aantal voorbeelden van een menukaart op de site, maar we kunnen bij iedere trouwkaart gratis een menukaartje in hetzelfde design maken voor jullie.


Ga naar alle menukaarten >>


Bedankkaarten

Na afloop van jullie huwelijk geven jullie wellicht bedankkaarten aan jullie gasten. Zo kunnen alle mensen nog een tijdje nagenieten van deze mooie dag als ze jullie foto zien. Je kunt een foto op onze kaarten laten drukken en ze na afloop versturen. Je kunt ook bedankkaarten laten drukken met de teksten er al op, en op de avond zelf een foto van de fotograaf er op plakken. Dan heb je een echte foto op een mooie bedankkaart.


Ga naar alle bedankkaarten >>


 Sluitstickers trouwkaartSluitstickers trouwkaart

Plak de envelop van jullie trouwkaart dicht met een sluitsticker. We hebben mooie goudfolie hartjes stickers, maar ook standaard varianten. Onze standaard matte stickers zitten op een vel van 24 stuks. De goudfolie variant heeft een glanzende laag en een hartje in foliedruk. Deze glanst heel mooi en geeft je envelop een luxe uitstraling.
 
 Wil je een sluitsticker in dezelfde stijl als de trouwkaart, bestel dan een maatsticker