Populaire trouwkaarten

Deze trouwkaarten worden het meest besteldPopulaire trouwkaarten

Ben je benieuwd welke trouwkaarten populair zijn? Hieronder vind je onze bestverkochte kaarten van de afgelopen maanden. We passen dit overzicht regelmatig aan. Leuk om te zien in een overzicht wat klanten het meest bestellen, en misschien staat jullie trouwkaart hier ook tussen. 
 
Al onze trouwkaartjes kan je eenvoudig zelf bewerken in onze ontwerptool. Maak de kaart in het kleurthema van jullie trouwdag, en ontwerp er bijpassende dagprogramma kaartjes of menukaarten bij. Zo is alles mooi in één stijl.

 

Voor de trouwkaarten zien we dit jaar verschillende trends:

Typografische trouwkaarten

Heel populair zijn de trendy kaarten met typografische teksten en eenvoudige illustraties. Deze kaarten combineer je dan met losse labels door dag- en avondgasten. Op de trouwkaart zelf noteer je de belangrijkste tijden en gegevens van jullie grote dag. Ontwerp daarbij kleine labelkaartjes in dezelfde stijl als de trouwkaart met een uitnodiging voor de dag- en avondgasten. Hier kan je de locaties en adressen noteren en de tijden wanneer de gasten welkom zijn. De gegevens van de ceremoniemeester kan je er ook op zetten, of cadeauwensen. 

Tweeluik kaarten met eigen foto

De tweeluik trouwkaart is een origineel formaat die je nog niet heel erg veel ziet. Een kaart die vanuit het midden opengaat en 2 luikjes heeft. Op het ene luikje zet je een mooie foto van jullie samen en aan de andere kant jullie namen. Als je een klein gaatje in beide luikjes prikt, kan je het ook met een touwtje leuk dicht maken.

Botanische trend

Helemaal hip en trendy zijn de botanische trouwkaarten. Kaarten met groene en grijze (watercolor) takjes die verdeeld zijn over de kaart. De takjes staan vaak los op de kaartjes bij ons, zodat je ze ook makkelijk kunt verschuiven en verplaatsen.