Sluitstickers trouwkaart

Maak je trouwkaart compleet met onze sluitstickersSluitstickers trouwkaart

Maak de bestelling van je trouwkaart compleet met onze sluitstickers. Onze stickers passen heel goed bij de trouwkaarten. Ze hebben een diameter van 4 cm en zitten op een vel van 24 stuks. De goudfolie stickers gaan per 10 stuks.

 

Hieronder vind je onze hele collectie sluitzegels, maar je kunt ook sluitstickers op maat laten maken. Dan gebruiken we het ontwerp van de trouwkaart en kunnen er ook namen of initialen opzetten. Maar ook een eigen idee is welkom!

Mat papier | per vel van 24 stuks | diameter 4 cm | levertijd van de stickers is 2 tot 3 werkdagen. Lees hier extra bestelinfo voor de stickers. 

 

 

Sluitstickers trouwkaartSluitstickers trouwkaart

Bij onze nieuwe collectie trouwkaarten hebben we ook bijpassende sluitstickers ontworpen. Je hebt vast veel werk gemaakt van je trouwkaart, dan is het ook leuk om deze mooi te verzenden. Sluit je envelop met één van onze sluitzegels. We hebben varianten met takjes en hartjes, maar ook wat meer persoonlijke stickers met jullie initialen. Wist je dat we ook stickers op maat voor je maken? Dan zetten we jullie ideeën op de sticker.
 
Geven jullie na afloop aan de gasten een bedankje mee? Het is ook leuk om daar onze stickers voor te gebruiken!
 

Kraft labels voor je trouwkaart

Kraft labels trouwkaartDit is een nieuw product bij ons, handgemaakte ronde kraft labels met een tekst. Deze labels zijn leuk om aan je trouwkaart te hangen. Ze zijn gedrukt op licht kraft gerecycled papier en bevatten de tekst 'wij vieren de liefde' en de andere variant is 'let's spread the love'. 
 
De labels hebben een diameter van 4cm en er zit al een gaatje in. Je hoeft ze dus alleen nog maar met een touw of lint aan jullie trouwkaart te hangen.

Winkelwagen

Geen producten