Trouwkaarten foliedruk

Trouwkaarten met goudfolie en zilverfolieTrouwkaarten foliedruk

Trouwkaarten met foliedruk zijn super mooi en bijzonder! Het geeft je kaarten een exclusieve en chique uitstraling. Met foliedruk kan je jullie namen of illustraties in een prachtige glans laten schitteren. Bekijk hier vind je onze trouwkaarten met goudfolie, koperfolie en zilverfolie. 
 
  • Exclusieve ontwerpen met goud-, koper en zilverfolie
  • Pas zelf je ontwerp aan in onze ontwerptool
  • Bestel zelf een proefkaart met folie
  • Ieder kaartje kunnen we geschikt maken voor foliedruk
  • Onze klantenservice helpt graag mee
Verstuur een trouwkaart met folie naar je familie en vrienden. Je kunt de folie alleen aan de buitenkant van je kaart laten drukken, maar het kan ook aan de binnenkant van de trouwkaart. Daar zit wel een prijsverschil tussen, dus check onze prijzenpagina. Zie je een kaartje in onze collectie waar nog geen folie op staat? Neem even contact op, dan zetten we de illustraties of de naam even om, zodat het ook beschikbaar is voor foliedruk. Voor foliedruk kaartjes geldt een minimum van 20 stuks. Een lager aantal is niet te bestellen vanwege de hoge opstartkosten voor deze kaartjes.

 


 

 

Trouwkaarten met foliedruk- Wat is het?Trouwkaarten met foliedruk

We hebben hele mooie trouwkaarten met foliedruk voor je ontworpen, en zijn heel blij dat we dit nu ook kunnen aanbieden. De folie trouwkaarten hebben een speciaal drukproces. Het kaartje wordt eerst in zijn geheel gedrukt. Vervolgens komt er een laminaat laag overheen, waardoor de folie goed aan het kaartje kan hechten. Daarna gaat het kaartje door een folieapparaat en komt er een glanzende laag goud, koper of zilver op. De folie ligt op het kaartje en dat zie en voel je ook. Het is een arbeidsintensief proces en duurt voor pakketten een dag langer dan de reguliere kaartjes, en voor proefdrukken 3-4 werkdagen.

Welke kaartjes zijn geschikt voor foliedruk?

Op deze pagina vind je alle trouwkaarten met goudfolie, zilverfolie en koperfolie. Folie geeft je trouwkaart een luxe en exclusieve uitstraling. Heb je al een kaartje in je account opgeslagen, dan kunnen we de naam aanpassen voor foliedruk, maar ook de meeste elementjes op de kaart. De foliedrukkaartjes worden gedrukt op een standaard papiersoort, speciaal geschikt voor folie druk. Bestel altijd eerst een proefdruk, want op het scherm kan je niet goed beoordelen hoe mooi deze kaarten zijn! Je bestelt een proefkaartje voor €6,50. 

Sluitstickers met folie

Maak je folie trouwkaart helemaal af met onze prachtige goudfolie sluitsticker met een gouden hartje. Sluit je envelop met deze prachtige sticker en jullie trouwkaart is een feestje om te versturen én om te ontvangen!