Uitnodigingen

Zelf uitnodigingen maken voor een kinderfeestjeUitnodigingen

Uitnodigingen voor een kinderfeestje kan je zelf maken. Onze uitnodigingen zijn heel gemakkelijk zelf aan te passen. Je kunt ook een kaart kiezen uit onze geboortekaartjes collectie en deze aanpassen naar een feestelijke kaart. In de ontwerptool vind je leuke illustraties om je kaart mee te versieren. 
 
We hebben nu ook ansichtkaarten en deze hebben een aantrekkelijke prijs. Bij de kaarten van dit formaat staat een zwarte ronde button.Heb je een leuke uitnodiging gezien, maar wil je liever een ander formaat, mail dan even. Dan passen we hem voor je aan. 
 


  
 

Uitnodiging zelf maken

Een eerste verjaardag van een kindje is altijd een extra feest. In een jaar tijd is je kindje zo hard gegroeid en misschien zet het al zijn of haar eerste stapjes. Bij een feestje hoort natuurlijk ook een uitnodiging. We hebben een leuke collectie waar je zelf mee aan de slag kunt. Natuurlijk kan je voor iedere andere leeftijd ook een uitnodiging maken, je past de illustraties eenvoudig zelf aan in onze ontwerptool.
 

Stijl van het geboortekaartje

Heb je je geboortekaartjes bij ons besteld, dan kan je ook de uitnodigingen in dezelfde stijl maken. Met een paar kleine veranderingen maak je een leuke kaart in dezelfde stijl. Voeg er een ballon aan toe of een vrolijke vlaggenlijn. En we kunnen ieder ontwerp ook in een enkele, dubbele, vierkante of welk formaat dan ook aanpassen.