Verhuiskaarten

Maak zelf verhuiskaarten met een tekening van jullie huis

 

Maak verhuiskaarten met een waterverf tekening van jullie huis. Dat is pas origineel! Je stuurt ons een foto van je huis en onze illustrator Irene Jelier van '@Sirene_Illustraties' maakt een illustratie op maat voor jullie. Heel erg leuk om met de afbeelding verhuiskaarten te laten drukken. Hoe werkt het?
 
  • Stuur ons een foto die je graag nagetekend wil hebben en Irene gaat aan de slag voor jullie.
  • Het  tekenen duurt ongeveer 10 dagen. Heb je er haast mee, informeer dan even bij ons, wellicht is er ruimte om het sneller te doen.
  • We zetten de illustratie -na akkoord en betaling- in je account op onze website en je kunt je kaart zelf verder opmaken en bestellen.
  • Ook leuk met bijpassende sluitstickers met deze afbeelding.
  • Ga je niet verhuizen, maar vind je een tekening van je huis wel erg leuk? Dan kan je bij ons ook een canvas laten drukken, of de originele tekening per post ontvangen.
  • Prijs voor een tekening op maat is vanaf € 49,95.
Wil je een tekening laten maken, een prijsopgave (geef dan even het aantal kaartjes door wat je wil bestellen en het formaat) of heb je vragen over maatwerk illustraties, vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Je krijgt dan snel een antwoord van ons.
 
 
Naam:*
E-mail adres:*
Heb je een vraag over de illustraties, stel hem hier:*
Typ de code over:*
Captcha

 

Voorbeelden van verhuiskaarten

Hieronder zie je leuke voorbeelden van kaartjes die inmiddels besteld zijn. Hier zie je meteen de mooie waterverf stijl waarin getekend wordt. Het drukwerk kan qua kleur enigszins afwijken van de originele tekening. Je kunt voorop teksten plaatsen, maar achterop is ook voldoende ruimte. Je kunt de achterkant ook met adreslijntjes laten drukken. Wij hebben bij dit formaat geen enveloppen, maar het is een standaard maat die overal verkrijgbaar is. Tip: Bij de HEMA verkopen ze kraft enveloppen in formaat C6, die passen erg goed bij deze kaarten en zo blijven de kaartjes tijdens het versturen ook mooi.
 
 Verhuiskaart Verhuiskaart 
 
Verhuiskaart Verhuiskaart