Verhuiskaarten

Maak zelf verhuiskaarten met een tekening van jullie huis

 

Gaan jullie binnenkort verhuizen? Dat wil je graag laten weten aan je familie en vrienden. Maak bij ons een verhuiskaart met een waterverf tekening van jullie huis. Dat is pas origineel en heel persoonlijk! Je stuurt ons een foto van je huis en onze illustrator Irene Jelier maakt een illustratie op maat voor jullie. Heel erg leuk om met de afbeelding je verhuisbericht te laten drukken. Hoe werkt het?
 
  • Stuur ons een foto van jullie nieuwe huis die je graag nagetekend wil hebben en Irene gaat aan de slag voor jullie.
  • Het  tekenen duurt ongeveer 10 dagen. Heb je er haast mee, informeer dan even bij ons, wellicht is er ruimte om het sneller te doen.
  • We zetten de illustratie -na akkoord en betaling- in je account op onze website en je kunt je kaart zelf verder opmaken en bestellen.
  • Ook leuk met bijpassende sluitstickers met deze afbeelding.
  • Ga je niet verhuizen, maar vind je een tekening van je huis wel erg leuk? Dan kan je bij ons ook een canvas laten drukken, of de originele tekening per post ontvangen.
  • De kosten van een tekening op maat zijn € 50,00. De kosten van de verhuiskaartjes zelf zijn afhankelijk van het aantal en formaat.
Wil je een tekening laten maken, een prijsopgave (geef dan even het aantal kaartjes door wat je wil bestellen en het formaat) of heb je vragen over maatwerk illustraties, vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Je krijgt dan snel een antwoord van ons.
 
 
Naam:*
E-mail adres:*
Heb je een vraag over de illustraties, stel hem hier:*
Typ de code over:*
Captcha


Voorbeelden van verhuiskaarten
Hieronder zie je enkele voorbeelden van verhuiskaarten die inmiddels besteld zijn. Hier zie je meteen de mooie waterverf stijl waarin getekend wordt. Het drukwerk kan qua kleur enigszins afwijken van de originele tekening. De tekening kan op ieder gewenst formaat kaartje gezet worden, van een ansichtkaart tot een dubbele kaart met envelop. Wij adviseren je graag.
 
 
 Verhuiskaart Verhuiskaart 
 
Verhuiskaart Verhuiskaart 
 
Verhuiskaart  
 

Verhuiskaarten

Kies hieronder het formaat van je verhuiskaart. Open vervolgens de kaart, haal de voorbeeldteksten weg en begin met het ontwerp van je verhuiskaartje. De tekening van je huis kan je uploaden, of vraag ons even om hulp.

Verhuiskaarten maken, hoe werkt het?

Als je net de sleutel van je nieuwe huis hebt, wil je dit natuurlijk graag laten weten aan je vrienden en familie. Het is handig om de verhuiskaarten al klaar te hebben voordat je gaat verhuizen. In alle drukte van het klussen en dozen inpakken heb je daar geen tijd voor. Als je ons een foto stuurt van je huis, gaan we ermee aan de slag. Als de tekening klaar is krijg je een bericht van ons. Je kunt dan je verhuiskaartjes gaan maken in onze ontwerptool.

Kies een formaat voor je verhuisbericht

Wij hebben veel formaten van kaarten, dus bedenk eerst welk formaat je wil gebruiken. Een ansichtkaart wordt veel gebruikt, maar als je meer info op je verhuisbericht wil zetten is een dubbele kaart handiger. Wij raden ook altijd aan om het verhuisbericht in een envelop te versturen. Zo blijft het kaartje ook mooi tijdens het versturen. Deze kaartjes zijn zo origineel, de ontvangers willen hem vast leuk neerzetten of op een prikbord hangen.
 

Maak je kaarten zelf af in onze ontwerptool

Als je een formaat hebt gekozen kan je in de ontwerptool de tekening van jullie nieuwe huis uploaden. Plaats de illustratie groot op de verhuiskaart. Schrijf er vervolgens een tekst onder, ‘nieuw adres’, ‘wij gaan verhuizen’, ‘een nieuw straatje’...Vergeet het nieuwe adres niet aan de binnenkant te schrijven en jullie namen natuurlijk. Bestel vervolgens een gratis proefdruk van de verhuiskaart. Zo kan je de kaart thuis eerst nog even goed controleren. Is het verhuiskaartje helemaal naar jullie zin, bestel dan de kaarten met enveloppen.
 
We maken ook stickers met jullie huis, dat maakt het pakketje verhuiskaarten helemaal af. Heel veel succes met klussen en verhuizen, en met het versturen van deze originele kaartjes!