Webwinkel | Extra's

In onze webwinkel verkopen we allerlei losse producten, zoals velvet lint, leren koordjes, kaarten en labels om aan je kaart te hangen. Ook vind je hier gerecyclede enveloppen.  De levertijd van deze artikelen is ongeveer 2-3 werkdagen. Deze producten worden vanaf een andere plaats verzonden dan de kaarten en enveloppen via de drukkerij, daarom kan het zijn dat er 2 keer verzendkosten op de factuur staan.

 

 


Sluitstickers geboortekaartje

Sluitstickers geboortekaartje

We hebben ook een grote collectie sluitstickers voor geboortekaartjes. Wist je dat we ook maatstickers maken, helemaal met je eigen ontwerp? De collectie bestaat uit matte stickers en goudfolie varianten. Met een sluitzegel maak je je kaart echt helemaal af. 

Bekijk onze geboortestickers hier >>>.


 

Sluitstickers trouwkaart

Stickers trouwkaarten

Naast geboortestickers hebben we natuurlijk ook stickers voor trouwkaarten. Mooie varianten met goudfolie hartjes, of op maat gemaakte stickers met jullie initialen. Ook hier is alles mogelijk, dus hebben jullie zelf een goed idee laat het ons even weten! 

Bekijk de trouwstickers hier >>>


Traktatiestickers

Traktaties maken

Je wilt je kindje graag laten trakteren, maar bent zelf niet zo creatief? Bestel bij ons je stickers en foliezakjes en je hebt echt een originele traktatie. Je hoeft alleen nog maar iets lekkers in het zakje te doen. 
 
 

Winkelwagen

Geen producten