Webwinkel | Extra's

In onze webwinkel verkopen we allerlei losse producten, zoals velvet lint, leren koordjes, kaarten en labels om aan je kaart te hangen. Ook vind je hier gerecyclede enveloppen.  De levertijd van deze artikelen is ongeveer 2-3 werkdagen. Deze producten worden vanaf een andere plaats verzonden dan de kaarten en enveloppen via de drukkerij, daarom kan het zijn dat er 2 keer verzendkosten op de factuur staan.

 

Webwinkel

Canvas van je geboortekaartje 30x30

Canvas van je geboortekaartje 30x30

Canvas vierkant middel (30x30cm)

Bestel een mooi canvasschilderij

Je kunt van je geboorte- of trouwkaart ook een mooi canvasschilderij bestellen. Dit formaat past bij de vierkante kaarten. Dikte canvas 2 cm. 

€ 34,95
Canvas van je geboortekaartje 40x40cm

Canvas van je geboortekaartje 40x40cm

Canvas vierkant groot (40x40cm)

Bestel een mooi canvasschilderij

Bestel een canvas van je geboortekaartje of trouwkaart, in het formaat 40x40 cm. Ook mooi als cadeau. Laat ons even weten om welk kaartje het gaat, dan sturen we eerst altijd een voorbeeld via de mail.

€ 39,95
Canvas van geboortekaartje 80x40cm

Canvas van geboortekaartje 80x40cm

Canvas rechthoek lang (80x40cm)

Bestel een canvasschilderij van je kaart

Je kunt van je geboorte- of trouwkaart ook een mooi canvasschilderij bestellen. Dit formaat is voor de langwerpige kaarten in formaat 10,5x21cm of 9x18cm.

€ 50,95
 


Sluitstickers geboortekaartje

Sluitstickers geboortekaartje

We hebben ook een grote collectie sluitstickers voor geboortekaartjes. Wist je dat we ook maatstickers maken, helemaal met je eigen ontwerp? De collectie bestaat uit matte stickers en goudfolie varianten. Met een sluitzegel maak je je kaart echt helemaal af. 

Bekijk onze geboortestickers hier >>>.


 

Sluitstickers trouwkaart

Stickers trouwkaarten

Naast geboortestickers hebben we natuurlijk ook stickers voor trouwkaarten. Mooie varianten met goudfolie hartjes, of op maat gemaakte stickers met jullie initialen. Ook hier is alles mogelijk, dus hebben jullie zelf een goed idee laat het ons even weten! 

Bekijk de trouwstickers hier >>>


Traktatiestickers

Traktaties maken

Je wilt je kindje graag laten trakteren, maar bent zelf niet zo creatief? Bestel bij ons je stickers en foliezakjes en je hebt echt een originele traktatie. Je hoeft alleen nog maar iets lekkers in het zakje te doen. 
 
 

Winkelwagen

Geen producten