Geboortekaartjes vintage jungle

Geboortekaartjes in een vintage jungle thema
Geboortekaartjes vintage jungle

Helemaal trots en blij zijn wij met een totaal nieuwe collectie vintage jungle geboortekaartjes in samenwerking met Irene Jelier. Ieder kaartje heeft een handgetekend prentje met jungle dieren en palmbomen en andere botanische elementen. De kaartjes hebben een toile de jouy uitstraling en zijn getekend met potlood. 

We hebben de kaartjes ontworpen in drie kleurstellingen: roestbruin, grijs en taupebruin. Vind je deze stijl heel mooi, maar wil je liever een kaartje in een andere kleurstelling, kunnen we dat ook voor je aanpassen.

Wij vinden deze geboortekaartjes het allermooist op structuurpapier, daarom raden wij deze papiersoort aan. En de kleuren van het scherm kunnen afwijken, dus bestel even een gratis proefdruk met code 'junglekaartje'.

  

Geboortekaartjes jungle getekendNieuwe serie geboortekaartjes Vintage Jungle

We zijn heel trots op onze nieuwe collectie van Irene Jelier in een vintage jungle thema. Dit thema is al een tijdje populair en in kinderkamers zien we steeds meer behang in deze stijl en in één kleurstelling. Alle illustraties zoals de bladeren, de bergen en alle dieren zijn eerst met potlood getekend. Vervolgens heeft Irene ze gecombineerd in prachtige vintage prentjes in een toile de jouy stijl. De dieren staan in een natuurlijke omgeving vol met tropische bladeren en een botanische look. Wij hebben de kaartjes ontworpen in drie kleurstellingen, taupe, roestbruin en grijs. De kaartjes uit deze serie zijn unisex, dus bruikbaar voor zowel jongens als meisjes.
 

 

Enveloppen en stickersGeboortekaartje jungle giraf

In onze shop verkopen we naast de kaartjes ook enveloppen. Witte enveloppen kunnen altijd. Bij de taupebruine kaartjes raden we de zandkleurige enveloppen aan. Op de foto's laten we ook roestbruine varianten en transparante enveloppen zien. Dat vinden wij zelf de mooiste combinatie. Deze enveloppen zijn (nog) niet via het systeem te koop, maar kan je wel los bestellen. Stuur dan even een mailtje naar info@fientje-en-co.nl voor meer informatie.

Voor de roestbruine kaartjes hebben we ook bijpassende sluitstickers. Ieder vel bevat 24 stickers in dit vintage jungle thema. Ieder vel bevat verschillende illustraties, maar passen allemaal bij deze serie. Wil je de stickers in één van de andere kleuren, of een sticker op maat, laat het dan even weten.


 

Geboortekaartjes vintage jungleMaatwerk aanpassingen en kleuren

Alle kaartjes hebben nu een standaard lettertype, maar dit kan je zelf in de ontwerptool natuurlijk aanpassen. De geboortekaartjes in deze serie hebben nu twee verschillende kleuren, roestbruin, taupe en grijs. Maar misschien wil je wel een andere kleurstelling, zoals groen of donkerblauw. Of misschien wil je op een kaartje een extra dier toevoegen, omdat je gezin groter is. Dat is allemaal mogelijk.  
Een aanpassing in kleur of kleine aanpassing met een extra dier kost €25,00. Wil je in deze stijl een kaartje helemaal op maat met eigen wensen, mail dan even naar info@fientje-en-co.nl voor meer informatie.