Kerstkaarten

Ontwerp je eigen kerstkaart met of zonder fotoKerstkaarten

Je zoekt een kerstkaart in een rustige stijl, kijk dan eens in onze collectie. We hebben veel kaarten met ruimte voor een eigen foto van jullie kindjes of jullie gezin. Daarnaast hebben we ook kerstkaarten in handlettering stijl. Die teksten staan vast en kan je niet zelf aanpassen. Maar als je een eigen tekst wilt in deze stijl, mail ons dan even. Wij kunnen iedere tekst kosteloos op je kaartje plaatsen. 
 
De ansichtkaarten hebben adreslijntjes achterop. Let erop dat je dat deel leeg laat. Wil je één van onderstaande kaarten liever in een ander formaat of als dubbele kaart kan dat natuurlijk ook, laat het ons even weten en we plaatsen de kaart zonder kosten in je account.Verstuur een mooie kerstwens

Verras je vrienden en familie met een mooie kerstkaart. Je kunt de kerstkaarten extra persoonlijk maken door een eigen foto toe te voegen van jullie kinderen of van het hele gezin. Bij Fientje & Co hebben we een stijlvolle collectie kerstkaarten die je zelf kunt aanpassen met illustraties uit onze beeldbank. Ontwerp zelf een kerstkaart in onze ontwerptool of start met een standaard ontwerp, die je zelf aanpast met eigen teksten en afbeeldingen. De nieuwste trend is handlettering kaarten, speelse teksten in een handgeschreven lettertype. Je kunt door ons ook teksten in handlettering stijl op maat laten maken, mail dan even naar onze ontwerpster Hanneke via info@fientje-en-co.nl. Zij zet dan de aangepaste tekst op jullie kerstkaartje.
 

Christelijke kerstkaarten

Voor ons betekent kerst dat we de geboorte van Jezus gedenken. Daarom hebben we ook mooie christelijke kerstkaarten. Onze collectie bevat onder andere prachtige quote kaarten met religieuze teksten en liederen. De teksten zijn vaak in een handgeschreven stijl, helemaal de trend van nu! Heb je zelf een mooi kerstgedicht of kerstlied? Deze kunnen we ook in het gewenste lettertype op jullie kerstkaart zetten. Maak zelf de achtergrond in een kleur die jullie mooi vinden. Je kunt ook een fotokaart combineren met een christelijke tekst erbij. Mogelijkheden genoeg dus om echt een gepersonaliseerde christmas card te maken.
 

Foto kerstkaart

Maak een kerstkaart met foto in onze handige ontwerptool. Laat een mooie foto van jullie pasgeboren kindje maken, of gebruik er eentje van jullie hele gezin. Upload de foto en bestel een gratis proefkaartje met code FC03. Is de kaart helemaal naar wens, bestel dan een pakket kerstkaartjes. Jullie fotokaart zal echt opvallen!
 

Zakelijke kerstkaarten en andere collecties

We ontwerpen ook veel kerstkaarten voor kaartje2go, zowel kaarten voor particulieren en ook voor bedrijven. Je vindt onze zakelijke kerstkaarten vinden via deze link. De kerstkaarten voor particulieren bevatten vaak een eigen foto, omdat dat het meest besteld wordt. Ben je benieuwd naar onze collectie die we daar hebben, klik dan op deze link.