Uitnodigingen kinderfeestje

Zelf uitnodigingen maken voor een kinderfeestjeUitnodigingen

Heb je binnenkort een feestje van jullie kindje? Bij Fientje & Co kan je helemaal zelf de uitnodigingen voor het kinderfeestje maken. Onze collectie bevat vrolijke kaarten waarmee je al je vriendjes en vriendinnetjes kunt uitnodigen.  In de ontwerptool vind je leuke illustraties en achtergronden om je uitnodiging mee te versieren. Maak je uitnodigingskaart nog persoonlijker door een eigen foto toe te voegen.
 
Heb je een leuke uitnodiging gezien, maar wil je liever een ander formaat, mail dan even. Dan passen we hem voor je aan. 
 


  
 

Uitnodiging kinderfeestje maken

Een eerste verjaardag van een kindje is altijd een extra feest. In een jaar tijd is je kindje zo hard gegroeid en misschien zet het al zijn of haar eerste stapjes. Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk ook een uitnodiging. We hebben een leuke collectie waar je zelf mee aan de slag kunt. Sommige kaarten bevatten dan ook een grote 1 met vrolijke illustraties. Natuurlijk kan je voor iedere andere leeftijd ook een uitnodiging maken, je past de illustraties eenvoudig zelf aan in onze ontwerptool. Een uitnodiging voor een kinderfeestje maken was nog nooit zo eenvoudig.
 

Uitnodiging in de stijl van het geboortekaartje

Heb je je geboortekaartjes bij ons besteld, dan kan je ook de uitnodigingen in dezelfde stijl maken. Met een paar kleine veranderingen maak je van een geboortekaartje een uitnodiging. Voeg er een ballon aan toe of een vrolijke vlaggenlijn. En we kunnen ieder ontwerp ook in een enkele, dubbele, vierkante of welk formaat dan ook aanpassen.