Jungle geboortekaartjes

Geboortekaartje met jungle dieren
Jungle geboortekaartjes

Geboortekaartjes in het jungle thema zijn helemaal hip. Stoere leeuwen en panters, vrolijke apen en lieve giraffen in een bakfiets. Wij hebben ze allemaal. Alle junglekaartjes zijn handgetekend en eenvoudig aan te passen. Liever een ander dier, deze vervang je heel makkelijk zelf in onze ontwerptool. Natuurlijk helpen we je graag even mee met je jungle geboortekaartje.

Vind je de illustraties van deze kaartjes leuk, maar zoek je een ander dier of thema in deze stijl. Neem even contact met ons op. We ontwerpen ook illustraties op maat voor je!

Wij verkopen ook posters in dit leuke thema, bekijk ze hier.PostersGeboortekaartje giraffeGeboortekaartje giraffe

Geboortekaartjes met giraffen zijn helemaal in. Ben je op zoek naar een geboortekaartje met een giraffe, kijk dan eens bij onze hippe giraffenkaartjes. Onze collectie heeft giraffen in een bakfiets, of omringd door tropische bladeren. De illustraties zijn allemaal handgetekend, speciaal voor Fientje & Co. Wil je je kaartje met giraf aanpassen of er andere jungle dieren aan toevoegen, kan dat allemaal. En wil je een giraf op maat laten tekenen, kan dat natuurlijk ook. Onze illustrator tekent ook geboortekaartjes op maat.
 
 

 

Geboortekaartje aap

Geboortekaartje aap

 Zoek je een geboortekaartje met een aap, ook die hebben wij in onze collectie. Apen zijn zulke vrolijke dieren, je kunt er uren naar kijken. In onze beeldbank hebben we verschillende apensoorten. Kies een aap die jij leuk vindt voor je kaartje en ontwerp zelf een prachtig babykaartje. Heb je zelf een leuk idee voor een apen illustratie? Mail dan even, dan kan onze illustrator vast iets leuks voor je maken!