Geboortekaartjes Fientje & Co

Originele en stijlvolle geboortekaartjes die je helemaal zelf kunt aanpassen

Hoera, je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Nu ben je op zoek naar een geboortekaartje wat helemaal bij jullie past. Onze collectie geboortekaartjes bestaat uit veel verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een trendy kaartje met waterverf of een botanisch kaartje met groene takjes? Je vindt ze allemaal bij ons. De kaarten zijn gerangschikt onder een thema of bekijk alle jongenskaartjes of meisjeskaartjes en filter op datgene wat je leuk vindt.
 

Ontwerp je eigen geboortekaartje

Onze geboortekaarten zijn eenvoudig aan te passen, waardoor je een heel persoonlijk kaartje kunt ontwerpen. Veel illustraties staan los op de kaartjes, zodat je die kunt verwijderen of verplaatsen. Maar we hebben ook een beeldbank vol met leuke illustraties om je babykaartje helemaal af te maken.


Meisjes geboortekaartjes Jongens geboortekaartjes Labelkaartjes


 

Sluitstickers

Maak een extra leuk pakketje van je geboortekaartje en sluit de envelop af met een sluitzegel in de stijl van het geboortekaartje. Onze collectie stickers bevat meer dan 100 ontwerpen, maar je kunt ook een maatsticker laten ontwerpen. De stickers zijn ook te gebruiken voor traktaties.

Hulp nodig

Ben je zelf niet zo creatief of heb je hulp nodig bij de opmaak. Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder en is op werkdagen bereikbaar via ons telefoonnummer 010-7410010. Je kunt ook mailen naar contact@fientje-en-co.nl.