Geboortekaartjes Fientje en Co

Zelf je geboortekaartjes maken

Ben je op zoek naar geboortekaartjes en vind je het leuk om zelf te ontwerpen? Je vindt hier een grote collectie kaartjes in heel veel verschillende stijlen. De kaarten zijn allemaal opgebouwd met leuke achtergronden en illustraties en voorbeeldteksten. Als je een kaartje opent kan je alle gegevens zelf aanpassen. Maar ook de kleuren van achtergronden en lettertypes verander je heel eenvoudig in onze ontwerptool. Zo kan je zelf een geboortekaartje ontwerpen. Hieronder vind je onze verschillende stijlen kaartjes zodat je meteen kunt doorklikken op de designs die jullie aanspreken.


 

geboortekaartje jongen      geboortekaartje meisje      geboortekaartje tweeling


Kies een stijl die bij je past

Onze collectie geboorte kaartjes bestaat uit veel verschillende stijlen. Misschien hou je van stoere kaartjes met hout en kraftlook, dan vind je vast wel een kaart in onze stoere collectie. Maar we hebben ook lieve babykaartjes met hartjesregen, leuke fotogeboortekaartjes met ruimte voor een eerste foto van jullie kleintje of trendy silhouet geboortekaartjes. Ook voor een meer klassieke stijl ben je bij ons aan het goede adres. Hieronder vind je onze collecties voor stoere jongetjes en lieve meisjes. Klik op de collectie die je aanspreekt en ga op zoek naar het mooiste babykaartje.

Bekijk ook onze leuke bijpassende sluitstickers >>


Minimalistische geboortekaartjes

De trend van nu is minimalistisch. Strakke en eenvoudige geboortekaartjes met de naam in een trendy lettertype en de rest van het kaartje in een rustige stijl. 

Ga naar alle minimalistische geboortekaartjes >>

Silhouet geboortekaartjes

Helemaal hip en trendy zijn de geboortekaartjes met silhouetjes. Leuke illustraties van jongetjes, meisjes en dieren. De kleuren kan je zelf aanpassen en ook de illustraties kan je onderling aanpassen, zodat het kaartje precies bij jullie gezinssamenstelling past. 

Ga naar alle silhouet geboortekaartjes >>

Hartjes en sterren geboortekaartjes

De hartjesregen kaartjes zijn al lange tijd heel favoriet bij onze klanten. En dat begrijpen we goed, het geeft een kaartje zoveel liefde. Maar hou je meer van stoer, dan hebben we ook leuke varianten met sterren. Voor elk wat wils dus!

 

 

Dieren geboortekaartjes

Nieuw in onze collectie zijn de dieren geboortekaartjes. Vrolijke kaartjes met illustraties van babydieren, zoals een haasje, een beer, een hond, een poes, een tijger, een leeuw en een vosje. Alle illustraties kan je zelf op het kaartje zetten, dus je kunt eindeloos variëren met deze kaartjes.
 

 


Trendy geboortekaartjes

Deze kaartjes zijn ontworpen volgens de laatste trends. Voor dit jaar is dit vooral waterverf, een botanische stijl en ook clean en simpele kaartjes. Er is genoeg keus en voor iedereen wel een leuk kaartje te vinden in deze collectie. 

 

Tweeling geboortekaartjes

Tweeling geboortekaartjes

Verwachten jullie een tweeling? Wat leuk, gefeliciteerd! Bij ons vind je originele tweelingkaartjes in leuke formaten. Een vierkant kaartje kan natuurlijk altijd, maar voor een tweeling is een tweeluik kaartje wel extra speciaal. We hebben brede liggende luikvouwkaartjes, maar ook vierkante met 2 luikjes. Zet op allebei de luikjes een naam, zo hebben allebei de kindjes toch een beetje een eigen kaart.  Je kunt ook kiezen uit onze illustraties met een silhouet van twee kindjes.    Ga hier naar de tweelingkaartjes >>

 


Zwart-wit geboortekaartjes

De trend in babykamers is zwart-wit, en daarbij sluiten wij aan met deze hippe collectie. We hebben de kaartjes ook soms wat kleur gegeven, extra leuk als de kleuren van het kamertje terug komen in het kaartje.

 Ga naar alle zwart-wit kaartjes >>

 Foto geboortekaartjes

Maak een extra persoonlijke kaart met een eigen foto van jullie pasgeboren kind. Je kunt dan meteen aan jullie famile en vrienden laten zien hoe mooi jullie kleintje is. Zorg wel voor een goede kwaliteit van de foto, voor het mooiste resultaat! 

Ga naar alle fotokaartjes >>

 


Sluitzegels voor de enveloppen

Maak van het geboortekaartje een cadeautje voor op de mat. Gebruik onze leuke sluitzegels om de enveloppen te sluiten. Onze collectie stickers bestaat uit meisjesstickers met hartjes en jongensstickers met stoer krijtbord, maar we hebben ook meer algemene stickers, die bij alle kaartjes passen. Je kunt ze ook vooraf al bestellen, dan heb je die vast in huis. Liever een maatsticker? Die ontwerp je nu helemaal zelf via onze ontwerptool. Ga hier naar sluitzegels >>

Sluitzegels


Handgetekende geboortekaartjes

Onze collectie broertjes en zusjes is getekend door Wendy de Boer. Zij ontwierp speciaal voor ons vrolijke illustraties van jongens en meisjes en baby's in een wiegje. De illustraties van deze kaartjes kan je zelf aanpassen naar je eigen gezinssamenstelling. 

Ga naar alle broertjes en zusjeskaartjes >>

 Klassieke geboortekaartjes

Hou je van een klassieke stijl, dan hebben wij ook een leuke serie kaartjes voor je. De kleuren zijn vaak zachtblauw en zachtroze, maar ook stijlvolle kaartjes met witte achtergronden. Voor een extra klassiek effect, laat je ze afdrukken op ons structuurpapier. 

Ga naar alle klassieke kaartjes >>

 


Geboortekaartje zoeken

Als je weet dat je zwanger bent, breekt er een drukke tijd aan. Het voorbereiden kan beginnen. Je gaat -zeker bij een eerste- op zoek naar babykamer meubeltjes en misschien leef je je helemaal uit op Pinterest om de leukste ideeën te verzamelen voor je babykamer. Maar ook de zoektocht naar een geboortekaartje kan beginnen. Er is zoveel keus, dat het misschien wel een hele klus wordt. Als je nog even de tijd hebt, is het ook een leuke periode. Bij ons kan je je kaartje opslaan in een eigen account, zodat het kaartje wordt bewaard. Ook wij hebben borden op Pinterest, waar je onze kaartjes ook vindt en kunt opslaan op eigen borden.

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Vroeger ging je voor een geboortekaartje naar de drukker en deed hij al het werk. Tegenwoordig heb je heel veel mogelijkheden om zelf te ontwerpen. Tijdens dat proces zie je meteen voor je hoe het kaartje eruit gaat zien. Speel een beetje met de verschillende fonts, daarmee kan je de look van een kaart totaal veranderen. Wat is er leuker dan helemaal zelf een geboortekaartje ontwerpen? Ben je klaar met je ontwerp, sla deze dan op in je account. Bestel een gratis proefdruk van dit kaartje en maak een keuze uit onze 4 papiersoorten. Onze kaarten worden gedrukt op stevig papier en het structuur papier is onze persoonlijke favoriet.

Geboortekaartjes eigen ontwerp

Wil je helemaal zelf een geboorte kaart ontwerpen, dat kan natuurlijk ook. Begin dan met een blanco kaart in het formaat wat je mooi vindt. Je opent het kaartje in de ontwerptool en voegt zelf teksten en illustraties toe. 

Veel verschillende formaten

Vroeger had je bijna alleen vierkante geboortekaarten, maar bij ons kan je kiezen uit meer dan 22 formaten. Enkele kaarten, dubbele, rechthoekig staand of juist liggend. Vierkante tweeluik kaartjes met luikjes die vanuit het midden opengaan, of een rechthoekige variant daarvan. Onze rechthoekige kaartjes in formaat 7x10 zijn ideaal om een labelkaartje van te maken, als extra kaartje voor een kraamborrel of een foto van jullie kleine. Genoeg mogelijkheden dus om een kaart naar wens te vinden!

Kraamborrelkaartjes

Geef je een kraamfeest? Heel verstandig, dan heb je de eerste dagen na de bevalling tijd om rustig aan jullie nieuwe leven te wennen. Je kunt samen met de geboortekaartjes ook kraamfeest kaartjes bestellen. Kies uit een vierkant kaartje, maar je kunt ook een leuk labelkaartje in formaat 7x10 cm uitzoeken. Als je het leuk vindt kan je er een gaatje in maken en het met een touwtje aan je geboorte kaart vastmaken. Bekijk hier onze kraamfeestkaartjes >>

 

Hulp nodig

Binnen 2 dagen heb je vaak je proefdruk al binnen en kan je de kaart beoordelen op design en papier. Je krijgt bij iedere proefdruk ook een papierwaaier, zodat je ook een beeld krijgt van onze andere soorten. Zie je nog wat dingen die je wilt veranderen, kan dat gewoon in je account. Sla het kaartje daarna weer op. Wil je iets aanpassen en kom je er zelf niet uit, dan kan je altijd contact met onze klantenservice opnemen. Zij staan elke werkdag van 9 tot 17 uur voor jullie klaar.

Enveloppen vooraf bestellen

Het is altijd fijn als dingen vooraf klaarliggen. De kaartjes zullen echt moeten wachten totdat de kleine zich aandient, maar de enveloppen kan je al wel eerder bestellen. Zo heb je ze vast in huis en kan je beginnen met het schrijven van de adressen. Bestel hier je enveloppen vooraf >>