Herfst geboortekaartjes

Mooie geboortekaartjes voor een herfst baby Herfst geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een mooi geboortekaartje met een herfst thema? Bekijk dan hier onze geboortekaartjes met herfst illustraties. Originele getekende kaartjes met bosdieren, bladeren en eikeltjes. Maar ook geboortekaartjes met mooie warme tinten. Al onze herfstkaartjes kan je zelf aanpassen in onze ontwerptool.

Wil je je geboortekaart voor je herstbaby helemaal compleet maken, bestel dan mooie sluitstickers erbij. Ook deze hebben we ontworpen in hetzelfde thema, zo maak je er een mooi geheel van.

Vind je de getekende kaartjes leuk, maar zoek je een ander dier of thema in deze stijl. Neem even contact met ons op. We ontwerpen ook illustraties op maat voor je!

Zoek je meer een geboortekaartje in jungle stijl, bekijk deze dan hier.Sluitsticker herfst geboortekaartje


 

Herfst geboortekaartje

Herfst geboortekaartje

Krijgen jullie een herfst baby? Dan is het extra leuk om een herfst geboortekaartje te kiezen. Onze babykaartjes voor de herfst zijn handgetekend met illustraties van bosdieren. Een lief hertje, een vosje, een egeltje of een eekhoorn bij een wiegje zijn tekeningen die je op je kaartje kunt zetten. Onze bosdieren map zit vol lieve dieren. Open een kaartje en open de map 'bosdieren'. Zet er dieren op die je leuk vindt en maak zo een heel persoonlijk geboortekaartje. Kan je wel wat hulp gebruiken, laat even weten. Ik help je graag even mee.
 

Herfst geboortekaartje goudfolieHerfst geboortekaartje goudfolie

Naast kaartjes met dieren vind je bij ons ook mooie geboortekaartjes met achtergronden in herfst kleuren. De roestbruine kleur is echt een trendkleur dit jaar, en in combinatie met goudfolie echt een eyecatcher! Je kunt de roestbruine kleur ook vervangen door bruin of donkergroen. In onze handige ontwerptool pas je ieder kaartje zelf heel eenvoudig aan.