Kaarten

Hier vind je onze andere kaarten collecties

Naast geboortekaartjes en trouwkaarten kan je bij Fientje & Co ook terecht voor verhuiskaarten, uitnodigingen en kerstkaarten. Al onze kaartjes kan je zelf eenvoudig aanpassen in de ontwerptool met eigen teksten en kleuren. Kies een voorbeeldkaart uit onze collectie en maak de kaart zelf helemaal af. Zo krijg je een persoonlijke en unieke kaart.
 

Verhuiskaarten

Onze collectie verhuiskaarten is heel uniek en bijzonder. Wij tekenen jullie nieuwe huis na aan de hand van een foto die je ons stuurt. De illustratie wordt gemaakt in een prachtige waterverf stijl. Wij zetten de illustratie na akkoord in jullie account en je kunt zelf de teksten erop zetten. Vervolgens bestel je de kaarten en verstuur je ze naar de familie en vrienden. 

Uitnodigingen

Is je kindje bijna jarig, verstuur dan een vrolijke uitnodiging. Onze collectie uitnodigingen kan je ook heel makkelijk aanpassen in kleuren en teksten. In de beeldbank vind je allemaal leuke illustraties die je kunt gebruiken om de kaart nog feestelijker te maken.

Kerstkaarten

We hebben ook kerstkaarten, met en zonder eigen foto. Bekijk onze collectie door hieronder op één van de collecties te klikken. En heb je hulp nodig, laat het ons weten. We vinden het altijd leuk om mee te helpen.

 
Verhuiskaarten op maat Uitnodigingen Kerstkaarten