Alle trouwkaarten

Zelf een trouwkaart maken in een mooie rustige stijlTrouwkaarten

Hoera, jullie gaan trouwen! Deze mooie dag begint met een uitzoeken en versturen van een trouwkaart. Nodig je gasten uit met een uitnodiging in een stijl die bij jullie past. Bij Fientje & Co hebben we een prachtige collectie ontwerpen in veel verschillende stijlen.

 • Exclusieve ontwerpen en scherpe prijzen
 • Prachtige stevige papiersoorten
 • Meer dan 16 verschillende kaartformaten
 • Gebruiksvriendelijke ontwerptool
 • Fijne en behulpzame klantenservice
 • Snelle levering, voor 12 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • Nieuw: trouwkaarten met foliedruk. Iedere kaart kunnen we ook voor je omzetten met folie.
Zoek een trouwkaart uit onze collectie en maak deze persoonlijk door eigen teksten toe te voegen en wellicht een mooie foto van jullie samen. Op deze pagina vind je alle trouwkaarten van Fientje & Co. Onze kaarten zijn eenvoudig aan te passen in kleur, zo maak je ze passend bij jullie trouwthema. Maak jullie hele trouwhuisstijl in hetzelfde thema voor een kloppend geheel. Wij ontwerpen met liefde bijpassende kaarten voor jullie. Maar je kunt ook zelf een trouwkaart maken en beginnen met een blanco kaart. Zie je een mooie trouwkaart, maar wil je liever een ander formaat, neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag!
 
Gratis proefdruk

Kaart 1 tot 80 van 297 totaal
Pagina:
 

Alle trouwkaarten van Fientje & Co

Trouwkaart maken

Op deze pagina's vind je alle trouwkaarten van Fientje & Co. Bij een huwelijk hoort een trouwkaart, en dan ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben een leuke collectie trouwkaarten, en iedere kaart kan je zelf helemaal naar wens aanpassen. 

We hebben ook bijpassende kaarten in dezelfde lijn. Maak alles rond jullie bruiloft in dezelfde stijl. Zo kan je ook save-the-date kaarten, menukaarten en bedankkaarten maken. Het is zo mooi als de menukaart bijvoorbeeld hetzelfde thema heeft als de trouwkaart. Heb je een trouwkaart uitgezocht die nog geen bijpassende kaartjes heeft? Mail ons even, dan zetten we deze zonder extra kosten in jullie account.

Trouwkaart maken

MenukaartHeb je een mooie kaart gezien, dan open je de kaart en ga je zelf een trouwkaart maken. Op iedere kaart staan voorbeeldteksten en deze pas je zelf makkelijk aan. Maak gebruik van onze lettertypes en kijk welk type het best bij jullie past. Wil je een andere achtergrondkleur, bewerk dit dan in onze handige ontwerptool. 

Je kunt ook beginnen met een blanco kaart en zo je eigen trouwkaart maken. Ben je klaar met je ontwerp, bestel dan een gratis proefdruk met code FC03 op de papiersoort naar keuze. Je krijgt dan de kaart in een mooi pakketje opgestuurd. 


Wat staat er op een trouwkaart?

Een trouwkaart is heel persoonlijk, dus maak de kaart helemaal in jullie stijl. Hebben jullie een thema voor de bruiloft, zoek dan een kaartje dat binnen dit thema past. Dat geldt ook voor een kleurthema. Onze kaartjes kan je zelf aanpassen in kleur, dus dat is zo geregeld. Op de trouwkaart schrijf je in ieder geval jullie namen. Op de voorkant staan vaak de roepnamen en aan de binnenkant de namen voluit. Natuurlijk komt ook de trouwdatum erop, evenals de tijden en locaties van jullie huwelijksdag. En wil je er echt iets persoonlijks van maken, zet er dan een foto van jullie samen op of hang een label met foto aan de kaart.


Kaartjes daggastenKaartjes daggasten

Voor jullie huwelijk nodig je gasten uit, misschien maak je onderscheid in dag- en avondgasten. Wij maken ook kaartjes voor dag- en avondgasten. Op deze kaartjes zet je een uitnodiging voor jullie gasten en de plaats en tijd waar ze worden verwacht. Schrijf op het kaartje ook de tijden en locaties, zodat iedereen weet waar en wanneer ze ergens verwacht worden. In onze collectie daggasten kaarten staan ook kaartjes met leuke pictogrammen. 

Bij elke trouwkaart kunnen we bijpassende uitnodigingen maken in verschillende formaten. Zie je geen kaartje wat past bij jullie kaart, mail dan even dan maken we er gratis een ontwerp bij.


Sluitstickers trouwkaart

Sluitstickers trouwkaartMaak een mooi pakketje van je trouwkaart en gebruik daarvoor onze sluitstickers. Deze maken we in dezelfde stijl als jullie trouwkaart. We hebben sluitzegels met standaard afbeeldingen, maar maken ook stickers op maat met bijvoorbeeld jullie initialen. Naast standaard stickers verkopen we ook prachtige goudfolie stickers met een hartje. 

 

 

 

Kant en klaar pakket trouwkaartenKant en klaar pakketten

Heb je een leuke trouwkaart gezien met labels? En heb je geen zin om alles zelf in elkaar te zetten? Wij kunnen dit ook voor je doen als extra service. Dus wil je een kaart met losse labels, of een foto en alles bij elkaar gebonden met lint, touw of een paperclip, dan doen wij dat graag voor je. Stuur dan even een mailtje naar Hanneke, mailadres info@fientje-en-co.nl voor een vrijblijvende offerte. 
Noteer dan even in de mail:
 • Welke kaart je op het oog hebt (incl kaartcode)
 • Welke labels je daarbij wil bestellen, één kaart kan meerdere labels hebben
 • Om hoeveel kaarten het gaat
 • Wil je ook bijpassende enveloppen en zo ja welke kleur?
 • Wil je er lint of touw omheen, of een paperclip?
Voor de bestelling van kant en klaar pakketten rekenen we ongeveer een week.