Geboortekaartjes meisje

Vind hier mooie geboortekaartjes voor een meisje
Meisjesgeboortekaartjes

Ben je in verwachting van een dochter? Gefeliciteerd! Hieronder vind je vast een prachtig geboortekaartje voor jullie kleine meid. We hebben een grote collectie geboortekaartjes voor een meisje die je zelf helemaal kunt aanpassen in kleur en teksten. Zie je een roze geboortekaartje, maar hou je niet van zo zoet, pas dan eenvoudig de kleur aan in onze handige ontwerptool.
 
De trends voor meisjeskaartjes zijn vooral hartjes kaarten in allerlei varianten. Maar ook een minimalistisch geboortekaartje is helemaal de trend. Pas zelf je kaart aan en bestel een gratis proefkaartje. Wil je liever een ander formaat, dan passen wij dit zonder extra kosten aan. Je kunt ook beginnen met een blanco kaart en de illustraties uit onze ontwerptool gebruiken voor een heel persoonlijk kaartje voor jullie kleine meisje. Veel plezier met ontwerpen!
 


Kaart 1 tot 80 van 405 totaal
Pagina:


Sluitstickers meisje


 

Ontwerp zelf een geboorte kaartje voor een meisjeGeboorte kaartje meisje

Wat leuk dat jullie een klein meisje krijgen, van harte proficiat! Voor een meisjes geboorte kaartje zien we nog steeds veel roze kleuren, in allerlei varianten. Maar we zien ook steeds meer andere kleuren. De trendkleur van de afgelopen tijd is roestbruin. Een mooie warme kleur die je ook in kinderkamers steeds meer terug kunt vinden. Je ziet in onze collectie hippe kaartjes zoveel leuke verschillende kaarten, dat het moeilijk is om er echt het leukste kaartje te vinden. Open gewoon eens een aantal kaarten in onze ontwerptool en ontwerp zelf een geboortekaartje voor jullie meisje. 

Tijdens dit proces zie je meteen hoe het kaartje eruit gaat zien en verander je makkelijk een kleur of een illustratie. Voor de aankondiging van de geboorte van jullie dochter maak je helemaal zelf een prachtig geboorte kaartje. Ben je tevreden, bestel dan een gratis proefdruk met code FC03.

Geboorte kaartje meisje met goudfolie

Geboorte kaartjes goudfolieIn onze collectie geboorte kaartjes hebben we ook mooie exemplaren met goudfolie. Deze kaartjes worden gedrukt op een mooie gladde papiersoort en hebben een folielaag die op het kaartje ligt. Heel mooi om de naam van jullie kindje er op deze manier uit te lichten. Op het scherm zie je nooit goed hoe deze kaartjes worden, dus bestel altijd een proefdruk. Je zult verrast zijn door het resultaat! Bekijk hier onze geboorte kaartjes met goudfolie >>