Geboortekaartjes meisje

Zwanger van een dochter? Hier vind je alle geboortekaartjes voor een dochter.Meisjes geboortekaartjes

Ben je in verwachting van een meisje? Gefeliciteerd! Hieronder vind je al onze lieve geboortekaartjes voor een dochter. We hebben een grote collectie kaartjes die je zelf helemaal kunt aanpassen in kleur en teksten. Zie je een roze kaartje, maar hou je niet van zo zoet, pas dan eenvoudig de kleur aan in onze handige ontwerptool.
 
De trends voor meisjeskaartjes zijn vooral hartjes kaarten in allerlei varianten. Maar ook onze silhouet geboortekaarten zijn erg populair. Pas zelf je kaartje aan en bestel een gratis proefkaartje. Wil je een kaartje liever in een ander formaat, dan passen wij dit zonder extra kosten aan. Je kunt ook beginnen met een blanco kaart en de illustraties uit onze ontwerptool gebruiken voor een heel persoonlijk kaartje voor jullie kleine meid. Veel plezier met ontwerpen!
 


Kaart 1 tot 80 van 270 totaal
Pagina:

Meisjes geboortekaartjes 

Wat leuk dat jullie een klein meisje krijgen, van harte proficiat! Voor een meisjes geboortekaartje zien we nog steeds veel roze kleuren, in allerlei varianten. Maar we zien ook steeds meer andere kleuren. De trendkleur van de afgelopen tijd is okergeel. Een mooie warme kleur die je ook in kinderkamers steeds meer terug kunt vinden. Je ziet in onze collectie hippe kaartjes zoveel leuke verschillende kaarten, dat het moeilijk is om er echt het leukste kaartje te vinden. Open gewoon eens een aantal kaarten in onze ontwerptool en ga zelf eens aan de slag met het kaartje. Tijdens dit proces zie je meteen hoe het kaartje eruit gaat zien en verander je makkelijk een kleur of een illustratie. Voor de aankondiging van de geboorte van jullie dochter maak je helemaal zelf een prachtig kaartje. Ben je tevreden, bestel dan een gratis proefdruk met code FC03.