Sluitstickers geboorte

Maak je bestelling compleet met onze mooie sluitstickers

Als je veel kaartjes hebt, is het altijd een heel werk om de enveloppen dicht te plakken. Maak het extra makkelijk en leuk door onze sluitstickers te gebruiken. De stickers passen heel goed bij onze geboortekaartjes. Ze hebben een diameter van 4 cm en worden gedrukt op vellen van 24 stuks. De adresstickers gaan per 14 stuks en hebben leuke illustraties. Daarnaast hebben we (goudfolie) stickers op een rol per 10 stuks. Hieronder vind je onze hele collectie sluitzegels voor geboorte. 


Lees hier extra bestelinfo voor de stickers. Bij iedere sticker staat vermeld per hoeveel ze besteld kunnen worden.


 

 

Versier de envelop met een sticker

Maak de enveloppen van het geboortekaartje dicht met een vrolijke sticker. Dat scheelt veel plakwerk en het ziet er meteen heel vrolijk uit. Zo krijgen jullie familieleden en vrienden een feestelijk pakketje op de deurmat. Onze stickers zijn in de stijl van onze geboortekaartjes. Maar wil je liever een sticker op maat, dan ontwerpen we deze met liefde voor jullie.
 

Goudfolie stickers

Naast gewone stickers hebben we ook prachtige luxe goudfolie stickers. Deze zitten op een rol en hebben veelal designs die alleen bij ons verkrijgbaar zijn, echt uniek dus!

Soorten sluitzegels

Je kunt het geslacht van je kindje al verklappen met een roze of een blauwe sluitzegel. Maar je kunt ook kiezen voor een babynieuws zegel, dan blijft het net nog iets langer geheim. In onze shop vind je sluitzegels in allerlei varianten.

Winkelwagen

Geen producten