Sluitstickers geboorte

Maak je geboortekaartje compleet met onze mooie sluitstickersSluitstickers geboortekaartje

Als je veel geboortekaartjes hebt om te versturen, maak het jezelf dan makkelijk en sluit de envelop met onze mooie sluitstickers. We hebben een collectie standaard sluitzegels, maar ook prachtige varianten met echt goudfolie.

Lees hier extra bestelinfo. Bij iedere sticker staat vermeld per hoeveel ze besteld kunnen worden.

Zie je een leuke sluitsticker, maar wil je een andere kleur of tekst? Stuur ons dan even een berichtje, dan maken we er eentje op maat voor je. Dit geldt alleen voor de stickers die per 24 stuks gaan. Bekijk ook onze adresstickers en traktatiestickers.


 

Product 1 tot 80 van 105 totaal
Pagina:
<<12
 

Versier de envelop met een sluitsticker

Maak de enveloppen van het geboortekaartje dicht met een mooie sluitsticker. Dat scheelt veel plakwerk en het ziet er meteen heel vrolijk uit. Zo krijgen jullie familieleden en vrienden een feestelijk pakketje op de deurmat. Onze stickers zijn in de stijl van onze geboortekaartjes. Maar wil je liever een sticker op maat, dan ontwerpen we deze met liefde voor jullie.
 

Goudfolie stickersGoudfolie stickers

Naast gewone sluitstickers hebben we ook prachtige luxe goudfolie stickers. Deze zitten op een rol en hebben veelal designs die alleen bij ons verkrijgbaar zijn, echt uniek dus! De sluitstickers met folie hebben een goud hartje of een tekst in echt goud. Zo verstuur je de geboortekaartjes echt in stijl. Natuurlijk passen ze ook heel goed bij de goudfolie geboortekaartjes. Deze stickers worden verkocht per 10 stuks en kosten € 1,75.

Soorten sluitzegels geboorte

Je kunt het geslacht van je kindje al verklappen met roze of blauwe sluitzegel. Maar je kunt ook kiezen voor een babynieuws zegel, dan blijft het net nog iets langer geheim. In onze shop vind je sluitzegels voor geboorte in allerlei varianten en kleuren. En misschien zie je een leuke sticker, maar wil je het design net wat anders. Stuur ons dan even een mailtje en we maken het helemaal volgens jouw wensen.
 

Zelf traktaties makenZelf traktaties maken

We hebben ook stickers om zelf traktaties te maken. In onze collectie traktatiestickers hebben we een aantal standaard voorbeelden met 'Hoera, een lief broertje/zusje'. Daarnaast hebben we foliezakjes die je meteen kunt meebestellen. Je kunt thuis dan iets lekkers in het zakje doen en afsluiten met een vrolijke sticker. Wil je de naam van je kindje erop, kan dat natuurlijk ook! Ga hier naar de traktatiestickers >>

Winkelwagen

Geen producten