Traktatie stickers

Traktatie stickers om zelf traktaties te makenTraktatie stickers

Iedere geboorte is een feestje, en met onze traktatie stickers en foliezakjes kan je eenvoudig zelf traktaties maken. Leuk om de gasten op het kraamfeest een bedankje mee te geven of om je kind te laten trakteren op school voor de geboorte van een broertje of zusje. Je hoeft alleen nog maar iets lekkers in het zakje te doen, en plakt hem vervolgens dicht met een sticker. Maar ze zijn ook erg leuk voor kinderverjaardagen.
 
Hieronder vind je onze leuke standaard traktatiestickers die je kunt gebruiken, maar je kunt ook een maatsticker bestellen met eigen teksten en illustraties.

 

Productinformatie: De stickers worden geprint op vellen van 24 stuks | Formaat sticker: 63,5x33,9mm.


 

Kraamtraktatie

Een bekende kraamtraktatie is natuurlijk de beschuit met muisjes. Deze traditie blijft natuurlijk leuk en is inmiddels ook uitgebreid met cake met muisjes, of chocoladeflikken met muisjes. Vind je het leuk om je gasten iets mee te geven na het kraambezoek, maak dan vooraf leuke traktaties met onze traktatiestickers en zakjes. Je kunt er van alles in doen, zoals spekjes, snoepgoed, chocolaatjes etc. Je kiest een sticker uit onze collectie en plakt het zakje ermee dicht. Een kraamtraktatie wordt nog persoonlijker als de naam op de sticker staat.

Babytraktatie voor grote broer of zus

Heb je al één of meerdere kindjes, dan kunnen zij het grote nieuws van de geboorte op school bekend maken met een leuke babytraktatie. Doe alle traktaties in een grote mand met blauwe of roze ballonnen en neem deze mee naar school. Zo ziet iedereen meteen dat er bij jullie een baby is geboren.

Traktaties maak je gewoon zelf

Ook al ben je niet handig en creatief, deze traktaties kan iedereen maken. Ook erg leuk voor kinderfeestjes of trakteren met een verjaardag op school. De foliezakjes zijn mooi stevig en in een handig formaat, je koopt ze per 10 stuks. Kies daarbij een leuke sticker. We hebben rechthoekige stickers met leuke designs, deze plak je zelf op het zakje nadat je er wat lekkers in hebt gedaan. Wil je liever een eigen tekst of de naam van jullie kindje erop, bestel dan een maatsticker. Wij maken ze helemaal naar jullie wensen. En wil je liever een ronde sticker op de traktatie, kijk dan even bij onze collectie sluitstickers.

Winkelwagen

Geen producten